Gece Ajansı hafta içi her gece 00:00'da Haber Global'de

Haber Global
Gece Ajansı hafta içi her gece 00:00'da Haber Global'de

Gün içinde yaşananlar, geride kalan günün öne çıkan haberleri ve yeni günün getirdikleri hafta içi her gece saat 00.00’da Haber Global’de Sümeyye Yılancı ile Gece Ajansı'nda ekrana geliyor.

Sümeyye Yılancı “Gece Ajansı”nda, hem geride kalan günün öne çıkan haberlerini hem de yeni günün getirdiklerini 2 saat boyunca izleyiciye sunuyor. Siyasetin gündemi, ekonomide, yurtta ve dünyada yaşananlar, Haber Global’in alanında uzman muhabirlerinin haberleriyle ekrana geliyor.

Ayrıca, konuk alınan uzman isimlerle gündemin öne çıkan başlıkları derinlemesine konuşuluyor. “Gece Ajansı”nda, günün özetiyle birlikte gündemdeki olaylar bütün yönleriyle izleyicinin dikkatine sunuluyor.

Gece Ajansı hafta içi her gece 00:00'da Haber Global'de - Resim : 1

SÜMEYYE YILANCI HAKKINDA

Sümeyye Yılancı 14 Mayıs 1991 yılında, İstanbul’da doğdu. Bilecik Üniversitesi İşletme Bölümü’nde başlayan lisans hayatı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde devam etti. Şu anda Marmara Üniversitesi’nde Görsel İletişim ve Dijital Medya üzerine yüksek lisans yapıyor.

Gece Ajansı hafta içi her gece 00:00'da Haber Global'de - Resim : 2

2014 yılında mezun olduktan sonra kariyerine radyo ile başladı. Saha tecrübesini ise A Haber’de stajyerlik döneminde edindi. Yaklaşık 6 yıl boyunca ATV Haber’de muhabirlik yaptı. Eş zamanlı olarak 2 yıl A Haber’de “Hava Durumu” sundu. 2021 yılında Show Haber’e transfer olduktan sonra burada da muhabirlik yapmaya devam etti.  Ciner Medya’da 1 yılı aşkın süre sahada görev alırken, yaz döneminde Show Ana Haber’in ekran yüzü oldu. Haberciliğe gönül veren gençler için de “Yankı Sanat İstanbul’da” doğaçlama ve muhabirlik dersleri veriyor. Tercümanlık eğitimi alan Yılancı, “İşaret Dili” biliyor. Evli ve bir çocuk annesidir.

10 Eylül 2022 itibariyle Haber Global’de hafta sonu haber bülteni sunuyor. Gün içinde yaşanan gelişmeleri ve en son haberleri hafta içi 00.00’da Gece Ajansı’nda ekrana taşıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sümeyye Yılancı Gece Ajansı Haber Global