"Tokyo Game Show"da yeni oyunlar ve oyuncular buluştu

Dünyanın en büyük dijital oyun fuarlarından biri olarak gösterilen "Tokyo Game Show" binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Geliştirilen son oyunları görme fırsatı bulan ziyaretçiler, henüz piyasaya çıkmayan bazı oyunları da deneme şansı yakaladı.

TGS 2019'da Nioh 2, Project Resistance, Yakuza: Like a Dragon oyunları ilk kez oyuncularla buluşurken Death Stranding, Final Fantasy VII Remake gibi merakla beklenen oyunlardan yeni içerikler yayınlandı.

Death Stranding

Herkesin tam olarak ne olduğunu çözmeye çalıştığı Death Stranding yeni bir açıklama getirmese de yeni bir tanıtım videosu ile bekleyenlerin heyecanını daha da arttırdı.

Final Fantasy VII Remake

Square Enix'in merakla beklenen oyunu Final Fantasy VII Remake'ten ise bazı tanıdık anları da içeren aksiyon dolu yani bir tanıtım geldi.

Nioh 2

Daha önce sızdırılan Nioh 2 resmi olarak oyuncularla ilk kez buluştu.

Project Resistance

Capcom'un, Resident Evil yan ürünü olan yeni 4 kişilik hayatta kalma - korku türü oyunu Project Resistance oyun içi görüntüleri ile oyunculara tanıtıldı.

Yakuza: Like a Dragon

Yakuza serisinin yedinci oyunu olan Yakuza: Like a Dragon'un TGS 2019 tanıtımı ile yeni kahramanımız 'Ichiban Kasuga' tanıtıldı.

oyun Death Stranding playstation PS4 Xbox trailer tanıtım