Samsung Galaxy A90'ın görseli şaşkınlık yarattı

Samsung Galaxy A90'ın görseli şaşkınlık yarattı

Samsung'un A serisinde piyasaya süreceği A90'a ait olduğu iddia edilen görselde, A90'ın çok ilginç özellikleri dikkat çekiyor. 5G, farklı kamera tasırımı gibi özellikler Samsung meraklıları arasında şaşkınlık yarattı

Samsung A serisinin yeni üyesi olacak Galaxy A90 hakkındaki haberler son iki aydır epey artmış durumda. Son olarak telefona ait olduğu iddia edilen yeni bir görsel yayınlandı.

Samsung'un amiral gemisi sınıfında olmayacak A90 modeli, şirketin 5G desteğine sahip ilk amiral gemisi olmayan telefonu unvanına sahip olacak.

Cihaza ait olduğu iddia edilen görsele bakıldığında sanki karşımızda klasik bir A serisi var gibi görünse de Samsung Galaxy A90, Galaxy A80'deki dönen kamera tasarımına sahip değil. Bunun yerine damla çentikli bir ekran ve çentiğe yerleştirilen bir ön kameraya sahip.

Görselde dikkat çeken özellikler Galaxy A90 modelinin SM-A908N model numarasına sahip olması ve 5G desteği sunması. Bunun dışında telefonun 48 MP ana sensör, 8 MP ultra geniş açılı sensör ve 5 MP derinlik sensörüne sahip olacağı tahmin ediliyor.

Samsung Galaxy A90, Snapdragon 855 yonga setine sahip olacak ve 6 GB / 8 GB RAM seçenekleriyle satışa sunulacak. Telefon, ayrıca 4.500 mAh'lik bataryaya sahip olacak ve 45 W hızlı şarj desteği de sunacak.