Müşterilerini 'ünlülerle' uyaran Turkcell'e tepki yağdı

Müşterilerini 'ünlülerle' uyaran Turkcell'e tepki yağdı

Turkcell'in ünlü isimlere yaptırdığı 'Evde Hayat Var' çağrısını tüm kullanıcılarına bir defaya mahsus dinletmesi, acil görüşme yapmak isteyenlerin tepkisini çekti.

Turkcell, kullanıcılarına telefon açtıklarında çağrı başlamadan önce bir defaya mahsus olmak üzere Hadise, Hülya Avşar, Mazhar Alanson, Murat Boz ve Ali Poyrazoğlu sesinden şu mesajı dinletti:

"Merhaba Türkiye, zor günlerden geçiyoruz. Ama sabredelim, yakında hepsi geride kalacak. Hepimizin sağlığı için sosyal mesafemize dikkat edelim genç yaşlı demeden mümkün olduğunca evde kalalım. Çünkü Evde Hayat Var!" 

Müşterilerini 'ünlülerle' uyaran Turkcell'e tepki yağdı - Resim : 1

Turkcell'in bu hizmeti sosyal medyada tepki topladı. İşte, 'Evde Hayat Var' hizmetine yapılan eleştirilerden bazıları...

- Turkcell bu kafayı nasıl yaptınız bilmem. Birini aradığımda aradığım kişiden başkasını duymak istediğimi nereden çıkardınız? Boş hizmet yapıyorsunuz şu anda.

- Telefonda arama yaparken birden Murat Boz'un sesinin çıkması. Buna gerek var mıydı Turkcell? 

- Çok sayıda doktor hemşire Turkcell'in yeni uygulamasının iletişim kurmalarını zorlaştırdığını söyledi. Sağlık emekçileri birbirlerini aradığında Mazhar Alanson ya da Hülya Avşar'ın coronayla ilgili yaptığı konuşmayı dinlemek zorunda kalıyormuş. Bu saçmalığa son verin. 

Turkcell Hadise Murat Boz Hülya Avşar Mazhar Alanson