iPhone 11 olduğu iddia edilen görüntüler yeniden sızdı

apple iphone 11 iphone
iPhone 11 olduğu iddia edilen görüntüler yeniden sızdı

Apple'ın yeni iPhone'u olduğu iddia edilen kareler internete sızmaya devam ediyor. Eğer fotoğraflar gerçek ise en çok merak edilen konulardan biri olan arka kamera değişikliği ise şimdilik yok

Apple'ın çok yakında tanıtacağı yeni iPhone serisi ile ilgili bazı özellikler yavaş yavaş belli olurken, özellikle telefonlarda bulunan arka kamera tasarımları oldukça yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Kullanıcılar her ne kadar Apple'ın bu tasarımı değiştireceğini iddia etse de son paylaşılan görseller, umutların yavaş yavaş tükendiğini gösteriyor.


Paylaşılan aşağıdaki fotoğraflara baktığımızda telefonun, oldukça kalın çerçevelere sahip olduğunu söylemek mümkün. Bu konuda ise kullanıcılar ikiye ayrılıyor. Bazı kullanıcılar bu görüntülerin iPhone 11'e ait olmadığını ve tasarım olarak oldukça kötü durduklarını belirtirken, bazı kullanıcılar ise daha önce sızan arka kamera tasarımları nedeniyle bu telefonun iPhone 11'e ait olduğunu iddia ediyor.


Daha önce yeni iPhone'ların oldukça büyük kamera tasarımlarıyla birlikte geleceği ortaya çıksa da Apple'ın, bu durumu düzelteceği konuşuluyordu. Ancak yukarıdaki görseller eğer iPhone 11'e aitse Apple'ın, büyük kamera inadından vazgeçmediği görülüyor. Öte yandan Apple'ın, ekranın üst-orta kısmında bulunan çentikten de vazgeçmediğini söyleyebiliriz.


iPhone 11 olduğu iddia edilen görüntüler yeniden sızdı - Resim : 1

Yukarıdaki görseller, Apple'ın yeni nesil iPhone modellerine ait olabileceği gibi sahte bir iPhone 11 modeline de ait olabilir. 

Son olarak eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone serisinin, 1.500 dolar civarı bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

apple