iPhone 11 ne zaman tanıtılacak? Ne kadara satılacak?

iPhone 11 ne zaman tanıtılacak? Ne kadara satılacak?

Teknoloji devi Apple'ın yeni telefon modeli iPhone 11'i bu akşam görücüye çıkaracak olmasına rağmen ABD basını yeni modelle ilgili iddialar öne sürmeye devam ediyor. İşte, iPhone 11 ile ilgili gündeme düşen son iddialar ve merak edilenler...

Teknoloji devi Apple, yeni telefon modeli olan iPhone 11’i bu akşam Türkiye saatiyle 20.00'de tanıtacak. Tanıtım organizasyonuna saatler kala ABD basını; iPhone 11 ile ilgili yeni iddialar öne sürmeye devam ediyor.

iPhone 11 Türkiye'de ne kadara satılacak?

Henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen iPhone 11 modelinin Türkiye'de 10 bin TL, iPhone 11 Pro'nun 12 bin TL, iPhone 11 Pro Max'in ise 14 ila 18 bin lira arasında satışa sunulacağı iddia ediliyor. 

iPhone 11 özellikleri neler?

ABD basınında yer alan haberlere göre; yeni modellerin geliştirilmiş kameraya sahip olması en dikkat çeken özelliklerin başında geliyor. 5G'yi destekleyeceği belirtilen iPhone 11 ile saniyeler içinde film indirmenin mümkün olacağı belirtiliyor. Ayrıca Apple'ın yeni telefonlarında ek bir arka kamera olacağı ve kameraların düşük ışıkta fotoğraf çekebileceği de belirtiliyor.

Merakla beklenilen 5. nesil Apple Watch'un tanıtımda sahne alacağı da iddialar arasında yer alıyor.

iPhone 11 apple iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max Apple Watch