Instagram çöktü mü? İlk açıklama geldi

Instagram çöktü mü? İlk açıklama geldi

Bugün akşam saatlerinde Türkiye'de ve dünyanın belli bölgelerinde Instagram ve Facebook'a girişlerde sıkıntı yaşandı. Konuya ilişkin Instagram'dan açıklama geldi.

Bazı kullanıcılar Instagram'da akışın yenilenmediğinden ve fotoğraf yüklenmediğinden şikayetçi oldu. Aynı saatlerde Facebook'ta da sıkıntılar yaşandı. Instagram'daki bu aksaklık kısa sürede Twitter'da gündem oldu. Peki Instagram çöktü mü? Instagram neden çöktü? Konuya ilişkin Instagram'dan açıklama yapıldı.

INSTAGRAM'DAN İLK AÇIKLAMA

Yaşanan sorun ile ilgili Instagram'ın Twitter hesabından yapılan açıklamada "Bazı kişilerin, Instagram da dahil olmak üzere Facebook'un uygulama ailesine erişmekte zorlandıklarının farkındayız. İşleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz" denildi.

Instagram çöktü mü? İlk açıklama geldi - Resim : 1

INSTAGRAM NEDEN ÇÖKTÜ?

Öte yandan Instagram'ın çökmesi akıllara son günlerde yapılan güncellemeyi getirdi. Instagram, nisan ayından bu yana 6 farklı bölgede test etmeye başladığı beğenisiz Instagram için ABD'de de çalışmalara başladı. Instagram'ın bu çalışmalardan dolayı çöktüğü iddia edilse de Instagram'ın çökme nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yok.

instagram facebook