Herkesin konuştuğu fotoğraf ortaya çıktı! Twitter’ın yeni CEO’su Parag Agrawal’ın yolu 17 yaşında Türkiye'den geçmiş

Twitter
Herkesin konuştuğu fotoğraf ortaya çıktı! Twitter’ın yeni CEO’su Parag Agrawal’ın yolu 17 yaşında Türkiye'den geçmiş

Dünyanın en popüler sosyal paylaşım platformlarından biri olan Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey görevini bırakırken yerine ise kamuoyunun çok da tanımadığı Parag Agrawal geldi. Henüz yolun başındayken Agrawal'ın yolunun Antalya'dan ve İstanbul'dan geçtiği ortaya çıktı.

Silikon Vadisi’nin en önemli şirketlerinden birisi olan Twitter’da yaşanan üst düzey değişim uluslararası kamuoyunda gündem olurken yeni CEO Parag Agrawal ile ilgili bir Türkiye detayı ortaya çıktı.

Uluslararası kamuoyu ve teknoloji/yazılım dünyası tarafından çok tanınmayan Agrawal’ın henüz 17 yaşındayken yolunun Türkiye’den geçtiği öğrenildi… Microsoft’ta çalışarak iş dünyasına girmeden 5 yıl önce Agrawal’ın Antalya’da düzenlenen Uluslararası Fizik Olimpiyadı’na katılan heyette yer aldığı belirlendi.

Herkesin konuştuğu fotoğraf ortaya çıktı! Twitter’ın yeni CEO’su Parag Agrawal’ın yolu 17 yaşında Türkiye'den geçmiş - Resim : 1

O dönem Antalya’da düzenlenen ve birçok ülkeden katılımcının yer aldığı etkinlikte Agrawal, altın madalya kazanan isimlerden biri oldu. 

Hindistan hükümeti bünyesinde çalışmalarını sürdüren HBCSE’nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda Agrawal’ın Antalya’da çekilmiş fotoğrafı da yayınlandı.

Herkesin konuştuğu fotoğraf ortaya çıktı! Twitter’ın yeni CEO’su Parag Agrawal’ın yolu 17 yaşında Türkiye'den geçmiş - Resim : 2

HBCSE, “Uluslararası Fizik Olimpiyadı’nda altın madalya kazanan Parag Agrawal’ın Twitter’ın CEO’su olmasından dolayı çok mutluyuz. İşte burada 2001 yılında İstanbul, Türkiye’de çekilmiş bir fotoğraf” paylaşımını yaptı. Yapılan açıklamada Agrawal’ın tebrik edildiği de belirtildi.

2001’de düzenlenen etkinlikte Agrawal altın madalya alarak 15’inci sırada yer aldı.

Herkesin konuştuğu fotoğraf ortaya çıktı! Twitter’ın yeni CEO’su Parag Agrawal’ın yolu 17 yaşında Türkiye'den geçmiş - Resim : 3

 

 

Kaynak: Diğer

twitter Jack Dorsey Parag Agrawal