Exxen spor paketi nasıl alınır? Exxen fiyatı ne kadar? İşte 'Exxen üyelik paketleri'

Exxen Acun Ilıcalı UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA Avrupa Ligi
Exxen spor paketi nasıl alınır? Exxen fiyatı ne kadar? İşte 'Exxen üyelik paketleri'

Exxen canlı maç izle! konusu araştırılmakta. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Avrupa Konferans Ligi ve Avrupa Süper Kupa maçlarını 3 yıllığına alan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen araştırılmakta. Peki, Exxen fiyatı ne kadar, nasıl ve nereden üye olunur? Exxen ücretsz izlenebilir mi?

Exxen fiyatı ne kadar, nasıl ve nereden üye olunur? sorusu özellikle temsilcilerimiz Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçlarından önce merak edilmekte. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'in Avrupa maçlarını 3 yıl boyunca yayınlayacak olması sonra Exxen ve Exxen spor ile ilgili detaylar araştırılmakta. İşte konu ile ilgili merak edilenler...

EXXEN FİYATI NEDİR?

Exxen'in normal üyelik ücreti 9.90₺'dir. Ancak UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarını izlemek isteyen kişiler Exxen Spor paketine sahip olmak zorundadır. Exxen Spor paketinin bedeli ise 24.80₺'dir. Böylece Exxen + spor aylık ücreti, 1 yıl taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 kuruş olacak.

Aynı paket reklamsız olarak ise toplamda 44.80 TL olacak.

EXXEN ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR?

Exxen yayınlarını izleyebilmeniz için öncelikle üye olmanız gerekmektedir. Exxen'e üye olmanız için internet adresine gidip, adınız, soyadınız ve eposta adresinizi girmeniz yeterlidir. Açılan sayfada Ad Soyad, E-Posta bilgilerini yazarak ücretsiz deneme sürümüne ulaşabilirsiniz. Ücretsiz Deneme Sürümü, EXXEN'e yeni üyelikler için geçerlidir. Exxen'e üye olduktan sonra Apple Store ve Google Play Store uygulama marketlerinden Exxen uygulamasını indirip izleyebilirsiniz.

EXXEN ÜYELİK AÇMA

Ayrıca 9300'a EXXENSPOR yazıp, göndererek kolay üyelik ile ExxenSpor içeriklerine ulaşabilir ve takımınızın maçlarını izleyebilirsiniz.

exxen izle

EXXENSPOR ÜYELİK PAKETLERİ VE ÜCRETLERİ NEDİR?

Exxen'de Şampiyonlar Ligi, Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan ExxenSpor paketi, ek pakete ilave olarak 24,90 TL ile izlenebilecek.

Exxen + spor aylık ücreti, 1 taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 kuruş olacak.

Exxen + spor paketini reklamsız olarak izlemek isteyenler ise ayda 44.80 TL ödeme yaparak paketten yararlanabilecek.

Exxen, taahhütsüz aylık caymalı paket ise 59,80 kuruş olarak açıklandı.

Yıllık olarak reklamlı içerik ise 99.90 TL. Yıllık reklamsız üyelik ise 199.90 TL.

EXXEN'İ İKİ KİŞİ İZLEYEBİLİR Mİ?

Exxen'de şuan için sadece bir kişi izleme hakkı bulunmakta. Başka birinin hesaba girmesi halinde diğer oturum kapanmakta.

Kaynak: Haber Global TV

exxen izle Beşiktaş Galatasaray fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Avrupa Ligi avrupa konferans ligi