Apple büyük sürpriz için tarih verdi

Apple büyük sürpriz için tarih verdi

Cupertinolu Apple, katlanabilir iPhone için çalışmalarına hız kazandırdı. Apple ürünleri hakkında yaptığı yorumlarla tanınan ünlü analist Ming-Chi Kuo, katlanabilir iPhone için önemli bilgiler paylaştı.

Apple’ın da piyasadaki diğer büyük üreticiler Samsung, Huawei ve Xiaomi gibi katlanabilir bir iPhone üreteceği çok defa sızdırıldı. Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, katlanabilir iPhone modelinin 8 inç büyüklüğünde QHD çözünürlüğünde OLED ekrana sahip olacağını belirtti. 2023 yılında piyasaya sürülmesini tahmin eden analist katlanabilir iPhone için üretim kapasitesinin 15-20 milyon bandında olacağını söyledi.

 

Apple büyük sürpriz için tarih verdi - Resim : 1

Katlanabilir akıllı telefonlarla ilgili açıklamada bulunan ünlü analist, tüm akıllı telefon devlerinin bu alana eğilmek zorunda olduklarını söylerken, katlanabilir IPhone‌’un geliştirmenin "henüz resmi olarak başlamadığını" söyledi.

Apple’ın en büyük rakipleri olan Samsung, Galaxy Z serisi ile, Huawei ise Huawei Mate X serisi ile katlanabilir akıllı telefon piyasasında halihazırda yer alıyor.

apple iPhone