480 TL'lik Borderlands ücretsiz oldu! The Handsome Collection'da flaş gelişme

480 TL'lik Borderlands ücretsiz oldu! The Handsome Collection'da flaş gelişme

Epic Games Store, Steam'deki fiyatı 480 TL olan Borderlands The Handsome Collection oyununu bedava yaptı. Oyunseverler bu oyunu önümüzdeki hafta ücretsiz oynayabilecek

Epic Games Store'da Borderlands: The Handsome Collection oyunu ücretsiz oldu. Ücretsiz oyun dağıtımına devam eden oyun platformu, bu hafta da Borderlands ile oyunseverleri heyecanlandıran bir hamle yaptı. Epic Games Store'da geçtiğimiz hafta Civilization VI ve önceki hafta da GTA V oyunseverlere ücretsiz olarak ulaşmıştı.

Geçtiğimiz günlerde ücretsiz dağıtacağı oyunların listesinin sızdığı haberlerde Borderlands: The Handsome Collection da yer aldı. 

Oyun dünyasının en çok sevilen serilerinden olan Borderlands, bu haftanın ücretsiz dağıtılan oyunu oldu. Halihazırda Steam'de 480 TL fiyata sahip olan paket, yüzde 74 indirim almış ve 124,80 TL fiyatla oyuncuları bekliyordu. Ancak rakip platform paketi ücretsiz olarak oyuncularla paylaştı.

480 TL'lik Borderlands ücretsiz oldu! The Handsome Collection'da flaş gelişme - Resim : 1

ÜCRETSİZ BORDERLANDS NASIL OYNANIR?

Shiftdelet'in haberine göre Borderlands 2 ve bu oyuna ait 45 DLC paketi ile Borderlands: The Pre-Sequel ve bu oyuna ait 6 DLC paketi bulunuyor. Ürünlerin tekil fiyatı 480 TL. Epic Games ise bu paketin fiyatını kendi sistemi üzerinde 129 TL olarak belirledi.

Paket 28 Mayıs Perşembe (bugün) saat 18.00'den, 4 Haziran Perşambe 18.00'a kadar ücretsiz olarak alınabilecek. Oyunu kütüphaneye eklemek, oyuna süresiz şekilde sahip olmaya yetecek. Ayrıca oyunu indirmeye gerek kalmayacak. 

Oyunu alabilmek için Epic Games üzerinde hesap açmak ve iki faktörlü doğrulama sistemini başlatmak gerekiyor. Bunun ardından mağaza kısmına giderek Borderlands: The Handsome Collection paketini ücretsiz olarak almak mümkün olacak. 

480 TL'lik Borderlands ücretsiz oldu! The Handsome Collection'da flaş gelişme - Resim : 2