Yayıncı kuruluş, kulüplere ödemeyi bugün yapıyor

Yayıncı kuruluş, kulüplere ödemeyi bugün yapıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yayıncı kuruluşun kulüplere bugün ve önümüzdeki hafta ödeme yapacağını duyurdu.

Yayıncı kuruluşun salgın nedeniyle ödemeleri kesmesi, kulüpleri büyük sıkıntıya sokmuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AA Editör Masası'nda yaptığı açıklamada bu sorunun çözüme kavuştuğunu, "Bazı sorunlar söz konusu oldu ama dün itibarıyla TFF'nin gayretleri ve yayıncı kuruluş ile görüşmelerimiz neticesinde bugün ve önümüzdeki hafta kulüplerimiz ödeme alacaklar. Bugün kulüplere ve federasyona 103 milyon lira ödenecek ve önümüzdeki haftadan itibaren de bu süreç periyodik olarak işleyecek." sözleriyle duyurdu.

Spor camiasının finansal anlamda çok daha farklı bir açılım gerçekleştirmek zorunda olduğunu belirten Kasapoğlu, "Ekonomik konular aslında pandemiyle biraz daha belki farklı boyuta gelse de bunların evveliyatı var. Her birinin ayrı hikayesi var. Bizim her zaman ifade ettiğimiz şu; kulüpleriyle, federasyonlarıyla artık bakış açımızı farklı şekilde geliştirmemiz lazım. Şeffaflık, profesyonellik... Yönetimler için yeni yaklaşımların ortaya konması lazım. Çünkü başarıda, finansal performansta sürdürülebilirlik bizim için önemli." ifadelerini kullandı.

son dakika son dakika haber