ÖZEL | Rey Manaj'ı reddetmişler! Sezon sonu 10 milyon euroya...

Futbol Süper Lig Sivasspor Transfer
ÖZEL | Rey Manaj'ı reddetmişler! Sezon sonu 10 milyon euroya...

Sivasspor formasıyla bu sezon Süper Lig'de fırtına gibi esen ve gol krallığı yarışında üçüncü sırada bulunan Rey Manaj'ın, daha önce Konyaspor ve Gaziantep FK tarafından reddedildiği ortaya çıktı. Arnavut golcü, sezon sonunda 10 milyon euro bedelle Suudi Arabistan'ın yolunu tutabilir.

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı 33 maçta 22 gol ve 2 asistlik performansıyla dört büyüklerin transfer listesine giren Rey Manaj için Sivasspor'un 12 milyon euro bonservis bedeli belirlediği ortaya çıktı.

Piacenza alt yapısında yetiştikten sonra Inter ve Barcelona gibi dev kulüplerin formasını giyen Manaj'ın daha önce Konyaspor ve Gaziantep FK gibi ekiplere önerildiği belirtilirken, her iki kulübün de futbola 6 ay ara verdiği için Arnavut yıldızı veto ettiği bildirildi.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın inisiyatif alarak imza attırdığı Rey Manaj'ın Türkiye'ye gelmeden önce menajeriyle sözlü bir anlaşma yaptığı, 27 yaşındaki santrforun temsilcisine "Sivasspor'a imza atarım ama sezon sonunda 4 büyüklerden birine transfer olurum" dediği ifade edildi.

Süper Lig kulüplerinin şu anda 12 milyon euroluk bonservis bedelini ödemesi imkansız gibi gözükürken, Manaj'ın 10 milyon euroya yakın bir bedelle Suudi Arabistan'a transferi söz konusu olabilir.

27 yaşındaki Arnavut futbolcu bu sezon Süper Lig'de dört büyüklere karşı oynadığı maçlarda 5 gol ve 2 asiste imza attı.