Leganes Real Madrid maçı, Arda Güler ilk 11'de oynayabilir

Espanyol mağlubiyetiyle morallerin bozulduğu Real Madrid peş peşe gelen sakatlık haberleriyle sarsıldı. 11 kurmakta zorlanan Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e şans verebileceği konuşuluyor.
Real Madrid önce David Alaba, sonra Jude Bellingham'ın sakatlık haberleriyle sarsıldı. Vinicius Jr. ise Kral Kupası'ndaki Leganes maçı kadrosunda olacak ancak oynayıp oynamayacağı net değil. Tüm bunların üzerine Mbappe'nin de sakatlandığı açıklandı. Espanyol maçında da Rüdiger'i kaybeden İspanyol devinde kadronun nasıl şekilleneceği merak konusu.
Carlo Ancelotti'nin kupa maçında kaleyi Lunin'e teslim etmesi bekleniyor. Defansta ise yokluk nedeniyle Tchouameni - Asencio ikilisi oynayacak. Vallejo'ya şans verilmesi beklenmiyor.
Bek pozisyonları için Lucas Vazquez ve Fran Garcia önde.
Orta sahada Dani Ceballos ve Fede Valverde'nin yanında Bellingham yer alamayacak. Bu nedenle bu pozisyonda Luka Modric oynayacak.
Durumu belirsiz olan Vinicius'u Ancelotti riske etmezse yeri için Brahim Diaz ve Arda Güler'in isimleri anılıyor. Brahim bir adım önde.
Forvetin diğer iki ismi ise Endrick ve Rodrygo olacak.