Kırmızı Şeytanların cimriliği tuttu, Osimhen Manchester United'a biraz zor gider

Manchester United'da transferde hedef Victor Osimhen. Galatasaray formasıyla harikalar yaratan Nijeryalı futbolcuyu isteyen Kırmızı Şeytanların verdiği teklif ise Napoli'yi şoke etti!
Manchester United, Ruben Amorim'in istek listesinin en başına koyduğu Victor Osimhen'i transfer etmeyi hedefliyor. The Mirror, Portekizli teknik adamın, Galatasaray'a kiralık olarak transfer olan 26 yaşındaki forvet oyuncusunu yaz transfer döneminde Old Trafford'un hücum hattına güç katmak için ideal bir aday olarak gördüğünü yazdı.
Gazeteye göre Manchester United , bu sezon 34 maçta 29 gol atan Nijeryalı oyuncuyu kadrosuna katmak için 40 milyon sterlin (yaklaşık 47 milyon euro) değerinde bir teklifte bulunmaya hazır. Manchester United, Osimhen'in Napoli ile olan sözleşmesinin son yılına girmesi nedeniyle daha fazla para önermeyi düşünmüyor. Mirror'ın haberine göre, İngiliz kulübü oyuncuyu piyasa değerinin çok altında bir bedelle kadrosuna katabileceğinden emin.
Napoli ise oyuncunun serbest kalma bedelinin 75 milyon euro olduğunu ManU'ya hatırlattı.