Göztepe'nin forvetteki ilk hedefi Mario Gomez

Göztepe
Göztepe'nin forvetteki ilk hedefi Mario Gomez

Göztepe ikinci yarıda açılacak yeni stadı ile sükse yaparken, yıldız bir golcü transferi için de çalışmalarını yoğunlaştırdı. Birçok yıldızı takibine alan sarı-kırmızılılar, ismi daha önce de gündeme gelen Mario Gomez için bastırıyor.

Bundesliga 2 ekibi Stuttgart'ta forma giyen ve Türkiye'ye dönmek isteyen eski Beşiktaşlı Gomez ile görüşen Başkan Mehmet Sepil, futbolcunun transferini belli bir noktaya kadar getirdi. Gürsel Aksel Stadı'nın açılışında Beşiktaş maçına Gomez ile çıkmayı planlayan Sepil, Alman futbolcu için tüm şartları zorluyor. Gomez 2015-2016 sezonunda kiralık olarak forma giydiği Beşiktaş'ta 33 maçta 26 gol atarak gol krallığı tacını giymiş, takımıyla şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

MİLLİ FORMAYLA 33 MAÇTA 31 GOL

Göztepe'nin son golcü adayı Mario Gomez Alman Milli Takımı'nın formasını da uzun süre terletti. 34 yaşındaki golcü oyuncu milli takımda 33 resmi maçta forma giyerken rakip fileleri 31 kez havalandırdı. Şu an forma giydiği Stuttgart ekibinde yetişen Gomez, Bayern Münih, Fiorentina, Beşiktaş ve Wolfsburg'ta da görev yaptı.

LİSTEDE ADAY ÇOK

Hücum hattından ilk yarıda istediği verimi alamayan Göztepe'nin listesinde aday çok. Devre arasında yapılacak golcü transferi için şu an boşta olan Wilfried Bony'nin yanı sıra Lille forması giyen Loic Remy, Krasnodar'dan Berg, Bordeaux'tan Jimmy Briand ve Wednesday forması giyen Fletcher da listede yer alıyor.

Kaynak: Yeni Asır

Göztepe Mario Gomez Beşiktaş Stuttgart