Son dakika GS transfer haberleri | Galatasaray transfer iddiaları 31 Mayıs 2021

Galatasaray Transfer Galatasaray transfer
Son dakika GS transfer haberleri | Galatasaray transfer iddiaları 31 Mayıs 2021

Son dakika Galatasaray transfer haberlerine göre Sarı-kırmızılı kulüpte belirsizlik devam ediyor. Bir yandan başkanlık seçimleri beklenirken bir yandan da gözler teknik direktör adaylarında. İşte 31 Mayıs son dakika Galatasaray transfer haberleri...

Galatasaray son dakika transfer haberlerine göre Sarı-kırmızılı takımda bütün faaliyetler başkanlık seçimine endekslendi. İşte Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri ve GS'nin 2021 transfer listesi. 

Galatasaray'da başkanlık seçimi hazırlığı sürerken teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesi de bugün sona eriyor. 

Sarı Kırmızılı ekip transferde Kasımpaşa ile yollarını ayıran Aytaç Kara ile Göztepe ile sözleşmesi sona eren Alpaslan Öztürk'ü kadrosuna kattı. 

İç transferde Emre Akbaba ve Ömer Bayram ile kontrat yenilenmesi bekleniyor.

Transfer görüşmelerinin olduğu isimler ise Kaan Ayhan, Kenan Karaman, Kouyate ve Paulinho. Ancak seçimler nedeniyle bu transferler için henüz somut bir adım atılabilmiş değil. 

Sarı kırmızılı ekibin ilgilendiği futbolcular arasında Wolfsberger 2 takımında oynayan Tarık Muharemovic de var. Her sene adı transferde geçen Ahmed Musa için de teklif yapılacağı öne sürülüyor. 

Kariyerini Al Duhail'de sürdüren Faslı stoper Medhi Benatia, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe ve Galatasaray'a önerildi.

Sözleşmesi biten oyuncular

Öte yandan Galatasaray'la sözleşmesi sona erecek tek isim Fatih Terim değil. Birçok futbolcunun sözleşmesi de bugün sona eriyor. Bu isimler: Arda Turan, Ryan Donk, Martin Linnes, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir, Gedson Fernandes, Marcelo Saracchi, Etebo, Onyekuru, Halil Dervişoğlu, Emre Akbaba, Ömer Bayram.

Galatasaray ile kiralık sözleşmesi sona eren Gedson Fernandes için Beşiktaş'ın devreye girdiği iddia ediliyor. Siyah beyazlı ekibin 22 yaşınhdaki oyuncu için Benfica'ya teklif yaptığı öne sürüldü. 

Bir başka iddia ise Feghouli ile ilgili. Cezayirli oyuncuyu göndermek isteyen Galatasaray'ın Fortounis transferi için bu oyuncuyu takasta önereceği iddia edildi. 

Geçen yıl da gündeme gelen Rumen 10 numara Nicolae Stanciu'nun ismi de yeniden telaffuz edilmeye başladı. 

Hasan Şaş beklemede

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'in açıklamalarının ardından bir paylaşım yapan Hasan Şaş "Galatasaray'ın emrindeyim" dedi. 

Okan Buruk, Galatasaray ile ilgili iddialara yanıt verdi. Gazeteci Candaş Tolga Işık, Okan Buruk ile görüştüğünü ve tecrübeli teknik adamın söylediklerini sosyal medya hesabından duyurdu. Okan Buruk'un iddialara "Yusuf Günay'la görüştüğüm iddiaları yalan, kendisinin telefonu bile yoktur bende... Mustafa Cengiz ya da başka biriyle Galatasaray'a dair ne bir görüşmem oldu ne de şu ana kadar bir teklif aldım" diyerek yanıt verdiği belirtildi.

Peki Fatih Terim'le sözleşme yenilenmemesi durumunda Sarı-kırmızılı ekibin başına kim geçecek? Resmi bir açıklama yok. Ancak her zaman telaffuz edilen isimlerin yanı sıra Hikmet Karaman hatta Yılmaz Vural'ın bile adı geçiyor. Ancak Mustafa Cengiz'in yeni bir teknik direktörle anlaşarak seçime gitmesi durumunda bu Sarı-kırmızılı kulüpte bir kaosa neden olabilir. 

Diğer transfer iddiaları

Galatasaray, Spartak Subotica'da oynayan Lazar Tufegdzic'i gündemine aldı. Orta saha virtüözünün çok düşük bir maliyetle takıma katılabileceği belirtiliyor. 

Maaşı ve sürekli sakatlanması nedeniyle takımına beklenen katkıyı veremeyen Radamel Falcao için gelen teklifler değerlendirilecek. 

Galatasaray Diagne ve Luyindama'yı da teklif gelmesi durumunda satarak transfer için bütçe yaratmayı hedefliyor. 

Norveçli futbolcu Martin Linnes'in Yunanistan ekiplerinden Olympiakos'a transfer olabileceği iddia edildi.

Kaynak: Haber Global TV

Son dakika Galatasaray transfer haberleri gs transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig transfer haberleri Galatasaray haberleri gs haberleri transfer futbol galatasaray transfer listesi 2021 gs transfer listesi gs transfer haberleri