Galatasaray'da kritik toplantı tamamlandı

Galatasaray
Galatasaray'da kritik toplantı tamamlandı

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi, teknik direktör Fatih Terim ile bir araya geldi. Toplantı sonrasında Sarı-kırmızılı kulüpten "Fatih Terim bizim kırmızı çizgimizdir" paylaşımı geldi.

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Cengiz, teknik direktör Fatih Terim'in de Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı sonrası yönetimi hedef alan demeçleri sonrası toplantı kararı aldı.

Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen toplantıya Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcıları Kaan Kançal ve Yusuf Günay ile teknik direktör Fatih Terim katıldı.

FATİH TERİM: "HER ŞEY YOLUNDA"

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, yönetim ile aralarında bir sıkıntı olmadığı yönünde paylaşımda bulundu.

Terim, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Her şey yolunda" mesajına yer verdi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK: "HİÇBİR PROBLEM YOK"

Fatih Terim'in sosyal medya paylaşımı sonrasında Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, NTV'ye yaptığı açıklamad, "Hocamız da tweet attı, hiçbir problem yok. Birlik-beraberlik içinde yola devam ediyoruz" dedi.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA: "FATİH TERİM BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR"

Sarı-kırmızılı takımın resmi sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün saat 15.30'da Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz ile Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim, Türk Telekom Stadyumu'nda bir görüşme gerçekleşmiştir. Gündemdeki konuların, bazı asılsız iddiaların ve kısa vadeli planların ele alındığı görüşme, kulübümüz menfaatleri çerçevesinde karşılıklı mutabakatla tamamlanmıştır.

Görüşmede 2020-2021 futbol sezonunu şampiyonlukla tamamlayacağımız inancı ve heyecanı pekiştirilmiştir.

23. şampiyonluğumuz için tüm camiamızı birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut halinde hareket etmeye davet ediyoruz. Bu yol ŞAMPİYONLUK yolu! Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Resmi siteden yapılan açıklamadan kısa bir süre sonra Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından "Fatih Terim bizim kırmızı çizgimizdir" paylaşımı yapıldı.

Galatasaray Mustafa Cengiz Fatih Terim