Son dakika FB transfer haberleri 31 Mayıs | Fenerbahçe transfer listesi 2021

Fenerbahçe transfer haberleri
Son dakika FB transfer haberleri 31 Mayıs | Fenerbahçe transfer listesi 2021

Son dakika Fenerbahçe transfer haberlerine göre Sarı-lacivertli ekipte teknik direktör belirsizliği sürerken transferde ise hareketli saatler yaşanıyor. İşte 31 Mayıs son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberlerine göre öncelik forvet mevkiine verildi. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri ve Sarı-lacivertli kulübün 2021 transfer listesi. 

Fenerbahçe'nin golcü arayışlarında rota Liverpool'da forma giyen Belçikalı golcü Divock Origi'ye çevrildi. Oyuncunun transferi için şartlar zorlanıyor.

Marcelo iddiası

İspanyol basını Real Madrid'de mutlu olmayan Brezilyalı Marcelo için Fenerbahçe'nin devreye girdiğini iddia etti. Haberde oyuncunun Real Madrid'den kesinlikle ayrılacağının altı çizildi. 

Sarı-lacivertli ekipte beklentilerin çok altında kalan Mbwana Samatta'ya 2 talip çıktı. Oyuncuyla Belçika takımları Genk ve Club Brugge ilgileniyor. 

Manuel Pellegrini, Fenerbahçe'den gelen teklifi teşekkür ederek reddetti. 

Fenerbahçe, Başakşehir'den Edin Visca'yı bu yıl kesinlikle kadrosuna katmak istiyor. Boşnak futbolcu kulübüyle görüşerek gerekli kolaylığın gösterilmesini talep etti. 

Fenerbahçe Brighton'la sözleşmesi biten Danny Welbeck'i kadrosuna katabilir. 30 yaşındaki oyuncu 30 Haziran itibariyle transfer edilebilir. 

Santon için devreye girildi

Roma'da Mourinho'nun istemediği Santon için Başakşehir'in ardından Fenerbahçe de devreye girdi. 30 yaşındaki sağ bekin kimi tercih edeceği henüz bilinmiyor. 

Danimarka'da Ibrahimovic'e benzetilen Wahid Faghir için Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edildi. 

Kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te forma giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Lucas Biglia ve İtalyan forvet oyuncusu Fabio Borini'nin transferi için oyuncular ve kulübüyle anlaşma sağladı.

Süper Lig'de transfer hareketliliği başlarken bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Fenerbahçe, Haber Global'in elde ettiği bilgiye göre Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'la sözleşmesi biten Steven Caulker'ı transfer etmek üzere.

Kariyerini Al Duhail'de sürdüren Faslı stoper Medhi Benatia, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe ve Galatasaray'a önerildi.

Doğan Alemdar savaşları

Fenerbahçe'nin talip olduğu Kayserispor'un kalecisi Doğan Alemdar'ı Beşiktaş'ın da istediği ve Siyah-beyazlı kulübün Kayserispor yönetimiyle bir telefon görüşmesi yaptığı iddia edildi. 

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Getafe'nin hocası Jose Bordalas'ın ismi de anılmaya başladı. 

Geçen yılı Belçika'da kiralık olarak geçiren Berke Özer'in Atletico Madrid'e transfer olacağı öne sürüldü. Gelecek sezon sonu sözleşmesi bitecek 20 yaşındaki oyuncunun transferinin an meselesi olduğu belirtiliyor. 

Fenerbahçe, Leicester'da bekleneni veremeyen Roma'nın oyuncusu Cengiz Ünder'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-lacivertli ekip kiralama formülü üzerinde duruyor. Roma ise Mourinho'nun kararını bekliyor. 

Yine Maksimovic

Fenerbahçe'de Nicola Maksimovic her transfer döneminde olduğu gibi yine gündemde. Napoli ile sözleşmesi sona eren Sırp stopere 4 yıl için 10 milyon euro garanti para teklif edileceği öne sürüldü. 

Fenerbahçe kulübü  18 yaşında Kuzey Makedonya U19 takımında görev alan Arda Okan Kurtulan ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.  Genç forvet Kuzey Makedonya U19 takımında görev alıyor.

Kiralıklar elde kaldı

Fenerbahçe'nin başka takımlara kiraladığı Frey, Zanka, Ademi, Allahyar ve Murat Sağlam'ın gelecekleri belirsizliğini koruyor. 

Fenerbahçe'ye Benevento ile sözleşmesi biten İtalyan futbolcu Roberto Insigne'nin önerildiği iddia edildi. 

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'ün futbolu bırakabileceği belirtilirken Harun Tekin'le ilgili ise henüz karar verilmedi.

Kaynak: Haber Global TV

son dakika fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe haberleri transfer haberleri Süper Lig transfer haberleri Mesut Özil emre belözoğlu fenerbahçe transfer listesi 2021 fb transfer haberleri son dakika fb transfer Fenerbahçe transfer listesi