Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman?

Fenerbahçe Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası
Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman?
Fenerbahçe Kayserispor

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu heyecanı başlıyor. Afjet Afyonspor'u 2-0 mağlup ederek son 16 turuna yükselen Fenerbahçe, Kayserispor ile eşleşti. Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Bu sezon ligde zirve yarışından Trabzonspor'un gerisinde kalarak uzakta kalan ve bunun sonucunda da gözünü kupaya çeviren sarı lacivertli takım Fenerbahçe, rakibini geçerek adını bir üst tura yazdırma isteğinde bulunuyor. Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman? 2022 Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu FB Kayseri maçı hangi kanalda? İşte, Fenerbahçe Kayserispor maçı ile ilgili tüm merak edilen soruların cevapları...

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Futbolseverlerin büyük bir heyecanla beklemiş olduğu Fenerbahçe Kayserispor maçı 8 Şubat salı günü, saat 20.30'da başlayacak. Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynanacak olacak zorlu karşılaşmada Fenerbahçe'de Yukatel Kayserispor karşısında 4 futbolcusundan yararlanamayacak. Bu isimlerse şu şekilde: Mesut Özil, Luiz Gustavo, Filip Novak ve İrfan Can Kahveci.

Sakatlığını atlatan fakat henüz yeterince hazır durumda bulunmayan Altay Bayındır'ın oynayıp oynamayacağınaysa teknik heyet karar verecek.

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile Kayserispor arasında yapılacak Ziraat Türkiye Kupasi (ZTK) maçı, A Spor kanal(lar)ından canlı yayınlanacak.