Sergen Yalçın: Çalışılmış gibi görülebilir ama bence şans golleri yedik

Beşiktaş
Sergen Yalçın: Çalışılmış gibi görülebilir ama bence şans golleri yedik

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü hafta maçında sahasında Sporting Lizbon'a 4-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Sporting'i analiz ederken bu tip gol attıklarına şahit olmadığını belirterek, "Çalışılmış gibi görülebilir ama bence şans golleri yedik" dedi.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü haftasında Vodafone Park'ta Portekiz temsilcisi Sporting'e 4-1 mağlup oldu ve gruptaki tek puansız takım olarak son sıraya demir attı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, "Çalışılmış gibi görülebilir ama rakibimizi analiz ettik, hiç böyle gol attıklarını görmedik. Bence şans golleri yedik. Şans faktörü rakibin yanındaydı. Neredeyse kaleye gelmeden ilk yarıda 3 gol attılar. Çok da 4-1'lik bir maç değildi. Takımımın iyi oynadığını düşünüyorum. Kötü değildik ama yaptığımız hatalar, şans golleri... Söyleyecek çok bir şey de bulamıyorum. Bu maçtan çok da çıkarılacak bir ders yok. 4-1 adil bir sonuç değil gibi görünüyor ama futbolda böyle şeyler var. Önümüzdeki maça hazırlanmamız gerekiyor, bu maça çok fazla takılı kalamayız." ifadelerini kullandı.

Pazartesi günü derbi maçta Galatasaray'ı konuk edeceklerinin hatırlatılması üzerine Sergen Yalçın, "Derbiler her zaman önemlidir. Pazartesi oynayacağız, yeterli dinlenme süremiz var. Pazartesiye iyi hazırlanıp, tekrar normal durumumuza dönmek istiyoruz. Hiç beklemediğimiz şeyler oldu sezon başında. İşler iyi gitmiyor, kaybediyoruz ama bu görüntü biraz fake. Bizim görüntümüz bu değil. Gerçek görüntü yakında ortaya çıkar. " şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

EXXEN şampiyonlar ligi izle exxen izle justin tv izle selçuk