Sergen Yalçın: Müthiş oynadık

Beşiktaş
Sergen Yalçın: Müthiş oynadık

Süper Lig'in 29. haftasında evinde Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğunu Galatasaray'dan devralan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada son haftaların en rahat maçını oynadıklarını ve takımı çok beğendiğini söyledi.

Sergen Yalçın'ın karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Bana göre müthiş oynadık. Özellikle 2. yarıdaki oyunumuz. İlk yarıda rakip çok kapandı. Oyunun 2. yarısında 2-0'ı bulduktan sonra inanılmaz pozisyonlar yakaladık, 3-0, 4-0'ı çok kolay bulabilirdik. Bana göre, son haftalarda oynadığımız en rahat maçtı. 1 pozisyon veriyoruz, medyada 20 pozisyon vermişiz gibi konuşuluyor. Verdiğimiz pozisyon sayısı, sıfır.

Maçlar zor. Kolay diye bir maç yok. Kağıt üstünde kazanırız diye görünen maçlar öyle olmuyor. Herkes mücadele ediyor ve büyük takımları yenmeye çalışıyor. Bugün güzel bir maçtı. Gaziantep de iyi mücadele etti.

Hakemlerle ilgili herkes konuşuyor. Kart bekliyoruz bazen, göstermiyorlar. Geçen hafta, hakem çok kötüydü, bir sarı kart göstermedi. Biz kazanıyoruz, bir şey söylemiyoruz. Kötü oynayan, sürekli hakeme itiraz ediyor. Bizim rakipler de bunu yapıyorlar.

Bugün ekstrem şeyler olmadı, iyi yönetti. Bir pozisyonda sesimizi yükselttik, Mete hoca da sarı kart gösterdi. 3 sarı kartım vardı, biliyordu herhalde, sağ olsun 4 sarı kart yaptı bizi.

Hakemler konusunda en çok rahatsız olması gereken takım Beşiktaş. Sezon başından beri VAR'dan bir şey almadık, kaç oyuncumuz atıldı. Bunu çok konuşmak istemiyoruz. Sadece oyunu sahada oynamak istiyoruz.

Önümüzdeki hafta, benim için ligin en önemli haftası."

Beşiktaş Sergen Yalçın Beşiktaş - Gaziantep FK maçı Sergen Yalçın açıklamalar Sergen Yalçın basın toplantısı Sergen Yalçın röportaj