10 kişi kalan Beşiktaş, Alanya'da 1 puana razı oldu

Alanyaspor Beşiktaş
10 kişi kalan Beşiktaş, Alanya'da 1 puana razı oldu

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor'u 10 kişi kaldığı maçta 3-2 mağlup ederek ikide iki yaptı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında Alanyaspor'la deplasmanda karşılaştı.

Alanya Oba Stadı'nda oynanan karşılaşmanın henüz 3. dakikasında N'Koudou'nun golüyle 1-0 öne geçen Beşiktaş, 20. dakikada Salih Uçan'ın ve 31. dakikada penaltıdan Ghezzal'ın attığı gollerle farkı 3'e çıkardı.

Beşiktaş'ta 15. dakikada sarı kart gören Emrecan Uzunhan, 37. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Alanyaspor'da Efkan Bekiroğlu 45+3. dakikada attığı golle ilk yarının skorunu ilan etti: 1-3

İkinci yarıya başlarken Ghezzal, N'Koudou ve Salih'i oyundan çıkartan Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael; Montero, Necip ve Boyd'u oyuna alarak daha defansif bir anlayış sergileyeceğinin sinyallerini verdi.

Alanyaspor'un kontrolünde geçen ikinci yarının 81. dakikasında Romain Saiss ters bir kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına gönderdi ve farkı bire indirdi.

Karşılaşmanın 89. dakikasında Alanyaspor penaltı kazandı. Akdeniz ekibinde topun başına geçen Candeias, 90+3. dakikada vuruşu gole çevirdi maçta eşitliği sağladı.

Mücadelenin kalan bölümünde başka gol olmadı ve maç 3-3 sona erdi.

Bu sonucun ardından iki takım da puanını 4'e yükseltti.

Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak, Alanyaspor ise Sivasspor'a konuk olacak.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Alanyaspor Süper Lig Alanyaspor - Beşiktaş maçı