Arda Güler'in golden sonra attığı depar! Real Madrid'li oyuncuları birer birer çalımladı, Asencio ardından bakakaldı!

Arda Güler ceza sahası dışından yaptığı güzel vuruşla Getafe galibiyetinin mimarı oldu.
Ancelotti'nin B planının temel taşı olarak görev yaptı. Maçın en dikkat çeken oyuncusuydu ve müsabaka sonunda maçın adamı seçildi.
İtalyan tekik adam bu kez onu sağ açık olarak değil orta sahada Tchouameni ve Valverde'yle birlikte oynattı. Milli futbolcumuz bu kez Modric'in yaptığı görevi üstlendi ve pastanın üzerindeki çilek oldu. İkinci yarıda Alaba sakatlanıp Tchouameni stopere geçti, yerine de Camavinga girdi. Bu değişikliklerin ardından Real Madrid orta sahası düştü ve Arda Güler de yorulunca 78. dakikada oyundan alındı.
Topu dolaştırmada ve Getafe'nin çizdiği çizginin alışmasında önemli bir rol oynadı, bunu da bir golle süsledi.
ARDA GÜLER'İN GOL KUTLAMASININ YILDIZI CARLO ANCELOTTI OLDU
Arda Güler'in gol kutlaması ise bir başkaydı. Kutlamanın yıldızı Carlo Ancelotti oldu.
Golü attıktan sonra kendisine koşan takım arkadaşlarını geride bıraktı, bir tek Lucas Vazquez'e takıldı. Onunla kısa bir kucaklaşmanın ardından ana hedefine doğru koşmaya devam etti ve Ancelotti'yle kucaklaştı. İtalyanla sezon boyu yaşadığı anlaşmazlığıçözen bir jestti bu.
Takımdaki geleceği belirsiz ve zor durumdaki Ancelotti'ye desteğini göstermek istedi. İtalyan da Arda'ya teşekkür etti ve onun yanağına sevgi dolu bir öpücük kondurup sarıldı.
Arda Güler bu sezon 36 maçta forma giyip 1300 dakikayı aştı. 4 gol ve 3 asistle oynadı. Ayrıca takımına 3 penaltı kazandırdı.