Arda Güler'e yapılan korkunç haksızlık! Söz verdin mi tutacaksın!

Arda Güler Real Madrid
Arda Güler'e yapılan korkunç haksızlık! Söz verdin mi tutacaksın!

Sakatlıklarla kesintiye uğrayan ilk sezonun ardından Arda Güler, ikna edici bir Euro 2024 tecrübesiyle Real Madrid'e döndü. Oynadığında genellikle yeterince iyi performans gösterse de, Türk'ün Carlo Ancelotti'nin kadrosunda hala küçük bir rolü var.

Son bir buçuk yıldır Real Madrid'e gelişi, çözülmesi gereken en büyük bilinmezlerden biri olarak kalmaya devam ediyor . Ya da belki de öyle değil çünkü gerçek şu ki Carlo Ancelotti, Haziran ayında kutlamalar sırasında Cibeles'te kendisine mikrofonu uzattığında söz verdiği dakikaları ona vermedi.

Toplamda 26 maçta forma giydi ancak bunların sadece 9'unda ilk 11'de yer aldı. Leganés  maçı sonuncusuydu. Üstelik bugüne kadar 3 gol atıp 5 gol pası verdi. Ancak o, ilk 11'de forma giymekten oldukça uzak.

Carlo Ancelotti Leganes maçı sonunda "Bu maçtan tatmin olmuş bir şekilde çıkmalıyız. Özellikle önümüzdeki iki maçı düşünerek bu kompozisyonu aklımda tuttum, böylece takımı çok yormayalım çünkü arkada acelemiz var. Arda ve Endrick gibi genç oyuncularımıza süre vermeliyiz ki ritme girebilsinler ve sonraki maçlarda daha faydalı olabilsinler," dedi 

Bakalım öyle mi yapacak! Arda Güler sonuca etki etmese de fark yaratabilecek kalitede bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Ancak şimdi Merengue takımını zorlu mücadeleler bekliyor ve sezonun en kritik maçı oynanacak. Ne Arda Güler ne de Endrick forma bulamayacak.