Ali Koç'un Fatih Terim açıklamalarına Galatasaray'dan kupalı yanıt

Ali Koç'un Fatih Terim açıklamalarına Galatasaray'dan kupalı yanıt

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bugün Fatih Terim ile ilgili yaptığı "sicili bozuk" açıklamalarına Galatasaray sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. "Hocamızın sicili aşağıdadır"

Ali Koç'un Fatih Terim ile ilgili "Avrupa kulüpleri neler konuşuyor, biz neler konuşuyoruz. Bizim ülkemizde yok tweet 19.05'te atılmış. Bununla ilgili bir şey konuşacaksak bir insanın nasıl sicili bu kadar bozuk olabilir, hem futbol hem antrenörlük hayatında bu kadar ceza alabiliyor?" sözlerine Galatasaray twitter hesabından yanıt verdi.

Galatasaray'ın attığı tweette, Fatih Terim'in bugüne kadar kazandığı kupalar kupa emojisiyle sıralanıp "Hocamızın sicili aşağıdaki gibidir" denildi.


Ali Koç'un Fatih Terim açıklamalarına Galatasaray'dan kupalı yanıt - Resim : 1
FATİH TERİM'DEN YANIT

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-1'lik Club Brugge mücadelesi sonrası yaptığı açıklamada "Maçtan önce bana söylenen sözleri öğrendim. Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda burada olmayanlarla ilgili konuşmayalım. Sicilin, reklamla doldurulamadığı bir yerdeyiz. Kimin ne dediğini dönünce bakacağız. Değerse.. Parayla, nüfuzla ve reklamla burada yer alamıyorsunuz." dedi.

Fatih Terim Galatasaray Ali Koç