Yusuf Can Sarıyel: Deprem olunca Show yapan fenomenlerden değilim

Yusuf Can Sarıyel: Deprem olunca Show yapan fenomenlerden değilim

Sosyal medya fenomenlerinden Yusuf Can Sarıyel, deprem bölgesine gidip yardım ederken video çeken fenomenleri "show" yapmakla suçladı

Aylardır Van’daki köy okullarına yardım yaptığını, birkaç fenomen hariç diğerlerinin gelmeyi bile düşünmediğini söyleyen Yusuf, “Devletimiz deprem bölgesine hemen destek verdi. Ancak madalyonun görünmeye yüzün var. Doğu bölgelerimizdeki köy okullarımızın desteğe ihtiyacı var. Biz unutmadık ama diğer fenomenler gündemi takip edip öne çıkmaya çalışmaktan, buraları unutuyor” dedi. 

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde köy okullarına yardım gönderdiğini söyleyen Yusuf Can, “Fenomenler olarak bizler milyonlarca takipçisi olan insanlarız. Bu takipçilerimizi hep eğlendirmek yerine, yardım ve bağış yapmalarına da teşvik etmeliyiz” dedi. Bugüne kadar yüzlerce öğrenciye yardım elini uzattığını belirten Yusuf Can Sarıyel, “Bugün bir mont, bot giydirdiğiniz bu küçük çocuklar yıllar sonra bir öğretmen, doktor olacak. Gözlerinin içinde ki gülüş tarif edilemeyecek kadar güzel." dedi.