Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Magazin Haberleri
Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay'ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yıldız Çağrı Atiksoy, kız bebeğe hamile olduğunu açıkladı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay'ın çocuk bekledikleri haberi, geçtiğimiz günlerde magazin gündeminde yer almıştı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Yıldız Çağrı Atiksoy, Instagram hesabından eşi Berk Oktay ve köpeğiyle pozlar vererek bebeğinin cinsiyetini paylaştı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu - Resim : 1

KIZLARI OLUYOR

Atiksoy, "Kız bebemiz geliyor. Allah'ım sana şükürler olsun. Sağlıkla, vaktinde kavuşmak nasip olsun. Bir gün kızım olursa annemin, hayatım boyunca ettiği dualar sayesinde olacağını çok iyi biliyordum. Sonra da buna Berk dahil oldu. İkisinin dualarına gönül rahatlığıyla sırtımı yasladım. Kabul olacağını biliyordum çünkü. Rabbim... Temennileriniz. Dualarınız bizimle olsun" ifadelerini kullandı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu - Resim : 2

ÜNLÜ OYUNCU CAMDEN TOY 86 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Sarah Michelle Gellar'ın başrolde olduğu "Buffy the Vampire Slayer"da canavarları ve protez makyajlı karakterleri canlandırmasıyla tanınan Camden Toy, yaşamını yitirdi.

Yapılan basın açıklamasında, karakter oyuncusunun iki yıldır pankreas kanseriyle mücadele ettiği açıklandı.

Aktörün birlikte olduğu Bethany Henderson, "Aylarca süren gizemli acılardan sonra geçen yıl şubat ayında kendisine teşhis konuldu. Birçok nedenden ötürü, en azından dünya gezegeninde daha uzun ve daha verimli bir dönem geçireceğimiz konusunda çok umutluyduk. Ne yazık ki, doktorların tedavileriyle yolun sonuna gelmiş gibiyiz" demişti.

Kaynak: Haber Global TV