Yiğit Marcus Aral'dan sevgilisi Şevval Şahin'e destek! "Karşılarında beni bulacaklar"

Yiğit Marcus Aral'dan sevgilisi Şevval Şahin'e destek! "Karşılarında beni bulacaklar"

Geçtiğimiz gün katıldığı bir programda zor anlar yaşayan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin'e sevgilisi Yiğit Marcus Aral'dan destek geldi.

21 yaşındaki model Şevval Şahin, CNN Türk’te yayınlanan ‘Sorgu Sual’ programına konuk oldu. Programda; "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?", "Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?" sorularına cevap veremedi. Birçok soruyu yanıtsız bırakan Şevval Şahin, "Fahrettin Koca’yı tanıyor musunuz?" sorusuna "Pas" yanıtını verdi.

Şevval Şahin'in kendisine yöneltilen sorulara cevap verememesi sosyal medyada gündem oldu.

Yiğit Marcus Aral'dan sevgilisi Şevval Şahin'e destek! "Karşılarında beni bulacaklar" - Resim : 1

Yaşananların ardından Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral, sosyal medya hesabından sevgilisiyle birlikte çekilen karelerini yayınladı ve Şahin'e sert sözlerle destek verdi. 

"SENİ KIRMAYA ÇALIŞAN MAHLUKATLAR KARŞILARINDA BENİ BULACAKLAR"

31 yaşındaki Aral, gönderisini şu notla paylaştı: 

"Aşkım... Bunu bil ki senden daha iyi, saf ve temiz ve kocaman kalbe sahip bir insanla tanışmadım, hayal de edemiyorum... İçindeki pozitif enerjiyle etrafını her zaman aydınlatmaya devam et...

Yaşına göre çok olgunsun, cesaretli ve başarılısın. Maalesef bunu çekemeyen fesat gözlerden senin kültürünü, klasını, hayat felsefeni ve insanlara bakışını herkesin anlamasını beklemek zaten saçma olurdu.

Seni her zaman sevmeye ve iyi ya da 'ehhh' günlerinde her zaman yanındayım. Benim için bu bir onurdur ve seni rencide etmeye ya da kırmaya çalışan mahlukatlar karşılarında beni bulacaklar."

Yiğit Marcus Aral'dan sevgilisi Şevval Şahin'e destek! "Karşılarında beni bulacaklar" - Resim : 3

 

Kaynak: Haber Global TV

Yiğit Marcus Aral Şevval Şahin