'Yaşam Boyu İkon' ödülü alan Ajda Pekkan: Kalbim Gazze için atıyor

Magazin Haberleri

İstanbul'da düzenlenen Women of the Year Awards töreninde Yaşam Boyu İkon ödülüne layık görülen Ajda Pekkan, ödül konuşmasında Gazze'deki savaşın bitmesini dileyerek "Kalbimizin Gazze için attığını biliyorum" dedi.

İstanbul'da düzenlenen "Women of the Year Awards" (Yılın Kadınları Ödülleri) töreninde 'Yaşam Boyu İkon' ödülüne layık görülen Ajda Pekkan, "Kalbimin ve kalbimizin Gazze için attığını biliyorum ve Gazze'de savaşın bitmesini diliyorum" dedi.

'Yaşam Boyu İkon' ödülü alan Ajda Pekkan: Kalbim Gazze için atıyor - Resim : 1

KATLİAMA SESSİZ KALMADI: "SAVAŞIN BİTMESİNİ DİLİYORUM"

Harper's Bazaar dergisi tarafından dünyada her yıl düzenlenen Women of the Year Awards töreni Türkiye'de bu yıl ilk defa gerçekleştirildi. İstanbul'daki bir otelde düzenlenen törende ödüller sahiplerini buldu. Geceye sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda tanınmış isim katıldı. Törende 'Yaşam Boyu İkon' ödülünün sahibi olan Ajda Pekkan'dan anlamlı bir konuşma geldi. İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama tepki göstererek Ajda Pekkan, "Kalbimin ve kalbimizin Gazze için attığını biliyorum ve Gazze'de savaşın bitmesini diliyorum" dedi. Ajda Pekkan'a ödülünü Kenan İmirzalıoğlu verdi.

'Yaşam Boyu İkon' ödülü alan Ajda Pekkan: Kalbim Gazze için atıyor - Resim : 2

'Yaşam Boyu İkon' ödülü alan Ajda Pekkan: Kalbim Gazze için atıyor - Resim : 3

PENELOPE CRUZ'DAN GAZZE İÇİN ATEŞKES ÇAĞRISI

Dünya yıldızları Gazze için ateşkes çağrılarını yinelemeye devam ediyorlar. Son olarak İspanyol asıllı dünyaca ünlü oyuncu Penelope Cruz, Gazze için acil ateşkes çağrısında bulundu.

İspanyol asıllı dünyaca ünlü oyuncu Penelope Cruz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Gazze için "acil ateşkes" çağrısında bulundu. Penelope Cruz hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda Cruz, "Ceasefire Now (Acil Ateşkes)" ifadesini kullandı.

Aralarında Cruz'un da bulunduğu bir grup Hollywood yıldızı, 2014'te Gazze'ye yönelik saldırılarından dolayı İsrail'i "soykırım" yapmakla suçlayan manifesto yayımlamış ve büyük yankı uyandırmıştı.

Manifestoda, İsrail'in "BM kararlarına en çok uymayan, insan haklarına en az saygı gösteren ve devlet terörizmi uygulayan işgalci ülke" olduğu ifadesi yer almıştı.

Kaynak: İHA