Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece kesilen sahneyi paylaştı! İşte herkesi gülmekten kırıp geçiren o sahne

Yasak Elma
Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece kesilen sahneyi paylaştı! İşte herkesi gülmekten kırıp geçiren o sahne

Med yapımın FOX TV için çektiği Yasak Elma dizisinde Yıldız'ı canlandıran Eda Ece, dizinin ekranlarda yayınlanmayan fakat Youtube ve Instagram'da yayınlanmış olan özel sahnelerini paylaştı. İşte herkesi gülmekten kırıp geçiren o sahne...

Berk Oktay, Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Nilperi Şahinkaya ve Gülenay Kalkan’ın kadrosunda yer aldığı Yasak Elma dizisi entrika dolu hikayesi ve yüksek temposu ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece kesilen sahneyi paylaştı! İşte herkesi gülmekten kırıp geçiren o sahne - Resim : 1

Yasak Elma'nın 5 Nisan akşamı yayınlanan bölümünde, hem şaşırtan hem güldüren, birbirinden absürt sahneler dikkat çekti. 

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece kesilen sahneyi paylaştı! İşte herkesi gülmekten kırıp geçiren o sahne - Resim : 2

Dizide Eda Ece’nin oynadığı Yıldız’ın ise yeni İngiliz dadı ile İngilizce konuşmaları, seyirciyi güldüren sahnelerdi. Fakat dizide çekildiği halde dizinin yeni bölümüne eklenmemiş bir sahne daha vardı. Bu sahne ise dizinin Instagram ve YouTube sayfaları için özel olarak yayınlandı.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece kesilen sahneyi paylaştı! İşte herkesi gülmekten kırıp geçiren o sahne - Resim : 3

Eda Ece kişisel Instagram hesabı üzerinden güldüren sahneyi "Bu akşam yeni bölüm ama bu an yayında yok. Instagram ve Youtube'a özel! Yıldız'ın Çağatay'a şiiri... Kenetlenmişsin kalbime ilmek ilmek..." açıklamasını yazarak paylaştı.

YASAK ELMA 105. BÖLÜM - İnternete özel sahne

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şahika, Hasan Ali’nin ona oynadığı oyun karşısında ilk kez yenilmiş olmanın hırçınlığını yaşarken, Ender, Hasan Ali’yle yakınlaşmanın yollarını arar. Şahika ise Hasan Ali’ye kendini affettirmek yerine farklı bir yol çizerek onun dikkatini çekmeye çalışır. Ne var ki Hasan Ali’nin karnı Şahika’nın oyunlarına toktur.

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma dizisi Eda Ece dizi haberleri FOX TV dizileri