Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den küfürlü yorum! Sosyal medyayı ikiye böldü

Yargı Magazin Haberleri
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den küfürlü yorum! Sosyal medyayı ikiye böldü

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz, dizinin resmi sosyal medya hesabında paylaşılan bir gönderiye yaptığı yorumla gündem oldu.

Ay Yapım imzalı Yargı dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Pınar deniz,  resmi Instagram hesabında paylaşılan bir fotoğrafa verdiği yanıtla takipçilerini şaşırttı.

Deniz, Yargı dizisinin Instagram hesabında izleyiciye sorulan ''Favori Ceylin repliğin hangisi?'' sorusuna küfürlü bir repliğini yazdı. Sosyal medya kullanıcıları, Deniz'in yorumu karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Bazı takipçiler ''Pınar Deniz farkı'' ve ''Efsane kadın ya'' yorumunda bulundu.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den küfürlü yorum! Sosyal medyayı ikiye böldü - Resim : 1

AŞK MARMARİS'TE BELGELENMİŞTİ

Öte yandan 'Aşkın Kıyameti' adlı filmde birlikte rol alan Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı hakkında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Çıkan söylentiler karşısında bir süre sessiz kalan çiftin birlikteliği, geçtiğimiz haziran ayında Marmaris'te belgelenmişti.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den küfürlü yorum! Sosyal medyayı ikiye böldü - Resim : 2

 İSKELEDE DUDAK DUDAĞA

Baş başa tatil yapan oyuncu sevgililer, kaldıkları otelin iskelesinde dudak dudağa görüntülenmişti. Romantik anlar yaşayan çift, akşam saatlerine kadar denizin ve güneşin tadını çıkarmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri yargı