Usta oyuncu, Camdaki Kız dizisine dahil oldu

Camdaki Kız Dizi Haberleri
Usta oyuncu, Camdaki Kız dizisine dahil oldu

Kanal D'nin reyting rekorları kıran, OGM Pictures imzalı dizisi 'Camdaki Kız ' yeni bölümleriyle izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Her hafta heyecanla takip edilen diziye sürpriz bir isim dahil oldu.

Başrollerini Burcu Biricik, Tamer Levent ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız dizisine usta oyuncu Turgay Tanülkü dahil oldu.

3 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak olan Turgay Tanülkü dizide, geçmişte yaptığı şeylerden pişmanlık duyan, her şeyi bir kenara bırakarak inzivaya çekilmiş bir mafya babası olan Derviş Aslankaya karakterine hayat verecek.

Usta oyuncu, Camdaki Kız dizisine dahil oldu - Resim : 1

Camdaki Kız yeni bölümleriyle her Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de…

Usta oyuncu, Camdaki Kız dizisine dahil oldu - Resim : 2

TURGAY TANÜLKÜ KİMDİR?

Turgay Tanülkü, 18 Temmuz 1953 yılında Uşak'ta dünyaya geldi. Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro yüksek bölümünden 1976'da mezun oldu. Aynı yıl Ankara Devlet Tiyatrosu'nda göreve başladı. 1970-71 döneminde Leningrad'da Tiyatro Akademisi'nin drama kurslarına katıldı ve Psikojimnastik eğitimi aldı. Turgay Tanülkü Körler Okulu, Çocuk Islahevleri ve Türkiye'de 8 Bölge Cezaevinde tiyatro grupları kurdu. Halen kurduğu gruplarla çalışmalarını sürdürüyor.

Tanülkü 1987-1989 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünde Rol ve Sahne dersleri verdi. Sanatçı 1984'te Konya'da Uluslararası Reji ödülü aldı. 1988-89 döneminde, Ankara Yarı Açık Cezaevi Oyuncularının oynadığı Yasalar ve İnsanlar ve Misafir adlı oyunlarla, reji dalında Alman Yeşiller Partisi Barış Ödülünü aldı. Ayrıca meslek hayatı boyunca birçok sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları da yapmıştır. Halen Devlet Tiyatroları sanatçı kadrosunda yer almaktadır.

 

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız dizi dizi haberleri Turgay Tanülkü dizi dizi haberleri