Ünlü şefin yapımcısı konuştu: 'İntihar ederek öleceği aklıma gelmezdi'

Magazin Haberleri
Ünlü şefin yapımcısı konuştu: 'İntihar ederek öleceği aklıma gelmezdi'

Yapımcı Tom Vitale, Amerikalı yazar ve ünlü şef Anthony Bourdain'in sır ölümüyle ilgili konuştu. Uzun süredir yapımcısı olarak çalışan Vitale, Bourdain'in intihar ederek öleceğini bir milyon yıl düşünse aklına gelmeyeceğini söyledi.

Bourdain ile ilk kez 26 yaşındayken çalışmaya başlayan 44 yaşındaki Tom Vitale, eski şefle geçirdiği zamanı kaleme aldığı “In The Weeds” adlı kitabında şefle ilgili ilginç detaylara yer verdi.

Dünyayı dolaşan birbirinden farklı mutfakları televizyona taşıyan Bourdain, 8 Haziran 2018’de Fransa’da “Parts Unknown”un çekimleri sırasında 61 yaşındayken kendini astı. Bourdain, arkasından hiçbir not da bırakmadı.

Vitale, kitap için Bourdain’in son kız arkadaşı İtalyan oyuncu Asia Argento ile de konuştu. Ölümünden birkaç gün önce, Argento’nun bir adamı öptüğü ve kucakladığı fotoğraflar yayınlandı ve bazıları bunun Bourdain’in intiharına neden olduğu sonucuna vardı. Argento ise verdiği bir röportajda suçlamayı şiddetle reddetti ve hem kendisinin hem de Bourdain’in başkalarıyla da görüştüğünü açıkladı.

Vitale konuyla ilgili, “Medyada bunun için çok eleştiri aldı. Kimsenin gerçekten tetiği çektiğini düşünmüyorum” dedi.

Vitale, üç yıl öncesine göre daha iyi durumda olduğunu ancak yine de eski patronunun ölümünü hâlâ atlatamadığını açıkladı: “Bunun gerçekten üstesinden gelebileceğim bir şey olduğundan emin değilim” diye itiraf etti. (Sözcü)

 

Kaynak: Diğer