Teşkilat 31. Bölüm İzle tek parça! TRT 1 Teşkilat yeni bölüm izle! Teşkilat son bölüm izle

Teşkilat

TRT'nin yeni dizisi Teşkilat'ın 31. bölümü 23 Ocak 2022 Pazar günü yayınlandı. Teşkilat dizisinin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Youtube ve TRTizle'de Teşkilat dizisi son bölüm tek parça full izle.

Teşkilat dizisinin 31. bölümü 23 Ocak Pazar günü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Teşkilat dizisinin son bölümünde; Elçi karakteri dikkat çekmişti. Peki ama Teşkilat'ın son bölüm full izle bilgileri neler? İşte Teşkilat yeni bölüm izle bilgileri...

Dizinin özel olarak tasarlanan, gerçek bir operasyon gerçekleştirilebilecek titizlikte hazırlanan tüm mekanları, Ankara’da bulunuyor.

Türkiye’nin kalbinde ilk kez bu büyüklükte dev bir prodüksiyon gerçekleşiyor. Ülkemizin başkenti ilk kez bu kadar büyük bir prodüksiyona ev sahipliği yaparken, MİT’in savaş teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler de ilk kez bu dizi ile ekrana taşındı.

Teşkilat 31. Bölümün konusu

Türkiye’nin gaz meselesinde aşama kaydetmesi Yıldırım ve cephesinin yeni bir hamle yapmasına sebep olur. Ekibimiz içerideki köstebeği açığa çıkardığı sırada kendilerini büyük bir siber saldırının ortasında bulacaktır.

Halit kızı ile ilgili gerçeğin peşindedir. Tövbekar, Halit Başkan için tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk Halit ve Yıldırım arasındaki geçmişi baştan yazarken, dengeler alt üst olur.

Ankara’da başlayıp Paris’te devam eden operasyon Serdar ve Zehra'nın duygularını sınarken yeni bir saldırı haberi tüm ekibi hatta sevdikleri herkesi tehlikeye atar.

 

TEŞKİLAT 30. BÖLÜM KONUSU

Serdar, Elçi ve Ceren arasında gerilim tırmanırken, tüm ekibin kaderi Serdar’ın elindedir. Ekip arkadaşlarının hayatını kurtarmak için zor bir seçim yapmak zorunda kalan Serdar, sürpriz bir hamle yapar.

Yıldırım kızı Roza’nın ölümünden ekibi sorumlu tutarak intikam planlarını devreye sokarken diğer yanda Boran örgütün tüm gücünü eline geçirmek için harekete geçer. Ekip, Çelik Kalkan’ın Yıldırım’ın eline geçmesini engellemek amacıyla silah tüccarının peşine düşerek karşı hamle yapar. 

Teşkilat 31. Bölüm Full İzle

Teşkilat dizisinin 23 Ocak Pazar günü yayınlanan 31. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak olarak seyredilebilmektedir.

‘TEŞKİLAT’ - KÜNYE

Yönetmen : Yağız Alp Akaydın

Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar

Yapım: TIMS&B Productions

Senaryo : Teşkilat Yazı Grubu

Müzik : Atakan Ilgazdağ

Uygulayıcı Yapımcı: Fatmanur Sevinç

Görüntü Yönetmeni: Aras Demiray

Genel Sanat Yönetmeni : Nilüfer Çamur

Oyuncular : Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl

trt 1 izle Teşkilat dizisi dizi izle dizi haberleri trt dizileri trt teşkilat son bölüm izle teşkilat canlı izle teşkilat yeni bölüm izle trt izle trt 1 canlı izle