Survivor'da elenen isim belli oldu

Survivor 2021
Survivor'da elenen isim belli oldu

Survivor'da kim elendi, kim gitti soruları ilgiyle araştırılıyor. 24 Mart 2021 Survivor SMS sıralaması ve elenen isim belli oldu. İşte Survivor'da elenen isim...

Survivor 2021 ünlüler gönüllüler tüm heyecanıyla devam ediyor. Eleme gecesinin yaşandığı Survivor'da bir yarışmacı, adaya ve hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Peki 23 Mart 2021 tarihli Survivor'da kim elendi? Survivor iletişim ödülünü kim kazandı? 23 Mart 2021 Survivor SMS sıralamasıbelli oldu mu? 

İşte sevilen yarışma Survivor'a dair merak edilen detaylar...

SURVİVOR'DA İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam iletişim oyununu ünlüler takımı kazandı. Ünlüler 10'a 7 skoruyla galip gelip iletişim ödülünün sahibi oldu. Gönüllüler takımı mağlubiyet sonrası büyük üzüntü yaşadı. Ünlüler, ödül olarak aileleriyle yazıştı.

23 MART 2021 SURVİVOR SMS SIRALAMASI

Survivor 2021'de ünlüler takımından SMS birincisi Çağrı oldu. Oylamada birinci olduğunu öğrenen ve büyük bir şaşkınlık yaşayan Çağrı gözyaşlarına hakim olamadı. 'Ben bu sefer sevinçten ağlıyorum' diyen Çağrı mutluluğunu dile getirdi.

SMS birincisi olan Çağrı, 'Yapacağım seçim gitmeyeceğine en emin olduğum kişi olacak dedi' ve Batuhan'ın adını söyledi.

Gönüllüler takımının bu haftaki SMS oylamasında ise SMS birincisi Poyraz oldu.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Gönüllülerde halk oylamasında haftanın birincisi olan Poyraz, 'Çağrı'nın dediklerine yüzde yüz katılıyorum. Aynı zamanda gitmeyeceğine inanarak Ayşe'yi söylüyorum' dedi.

Böylelikle Survivor'da eleme adayları ünlüler takımından Batuhan ve Gonca, gönüllüler takımından ise Ayşe, Hanzade ve Aleyna Çalışkan oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta adaya Gonca veda etti. 

Survivor Survivor elenen isim