Survivor All Star 2022 7. Bölüm full izle! 23 Ocak Survivor 2022 7. bölüm tek parça youtube izle

Survivor All Star

Survivor Türkiye All-Star 2022 yeni sezonun 7. bölümüyle 23 Ocak günü tv8'de yayınlandı. Survivor Türkiye'nin 7. bölümünde ne oldu? Survivor Türkiye All-Star yeni bölümü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

23 Ocak 2022 Pazar günü Saat 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor All-Star 2022'nin 7. bölümünde de ilginç olaylar yaşandı.

Peki Survivor All Star 2022'nin 6. bölümünde neler olmuştu?

6. bölümde yarışmacılar yine zorlu bir parkurda mücadele verdiler. Hem kadınlarda hem de erkeklerde kazanan takım Mavi'ler oldu. Böylece Ünlüler bir ismi eleme adayı olarak sürgün adasına gönderecek.

Ünlüler takımı isimleri yazdılar. Acun Ilıcalı eleme adayını açıkladı. En çok oyu alan Mert, sürgün adasına gönderildi. Kırmızı takımda en çok puan alan Merve Aydın ve Batuhan bireysel dokunulmazlık alarak bu oylamada yazılmadılar.

2022 SURVIVOR ALL STAR GÖNÜLLÜLER KADROSU

Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik ve Seda Ocak yer alıyor.

2022 SURVIVOR ALL STAR ÜNLÜLER KADROSU

Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir ve Birsen Bekgöz yarışacak.

2022 SURVIVOR ALL STAR 7. BÖLÜM İZLE

2022 Survivor All Star'ın 23 Ocak 2022 günü yayınlanan 7. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

SURVIVOR 7. BÖLÜM CANLI İZLE

Survivor All Star haberleri Survivor All Star 2022 Survivor All Star yeni bölüm izle tv8 Survivor All Star izle Survivor All Star youtube Survivor All Star tek parça full izle