SMA'lı çocuklar için çağrı yapan Cem Yılmaz, gelen tepkilere ateş püskürdü

Cem Yılmaz
SMA'lı çocuklar için çağrı yapan Cem Yılmaz, gelen tepkilere ateş püskürdü

Komedyen Cem Yılmaz, SMA'lı çocukların ve ailelerinin çağrısına kulak verdi ve sosyal medya hesabından yardım olabileceklere seslendi. Yılmaz, konuyla ilgili kendisine gelen yorumlara tepki gösterdi.

Çocukları SMA hastalığıyla mücadele eden ailelerin gen tedavisi mücadelesi sürüyor. Tedavi için milyonlarca dolar bulmaları gereken aileler, “Vakit daralıyor, sesimizi duyun” derken, ailelerin çağrısına karşılık verenlerden biri de ünlü komedyen Cem Yılmaz oldu.

Cem Yılmaz, dün sabah saatlerinde SMA’lı çocuklar için sosyal medya hesabından bir çağrıda bulundu. Twitter hesabından paylaştığı bir metinle bu aileler için yardım isteyen Yılmaz, “SMA’lı yavrular için ne yaparız ne yapalım derseniz en yetkilisinden, konuya en uzak kişisine kadar fikrinize yardımınıza ihtiyacım var” dedi.

“ŞU MODELLE GÜNDE KAÇ KERE KARŞILAŞTIĞIMI HESAPLAYIN”

Cem Yılmaz’ın paylaşımının ardından bir sosyal medya kullanıcısı komedyene “Ben vermeyeyim, devlet versin diyorsunuz!” sözleriyle tepki gösterdi.

Söz konusu yoruma yanıt veren Yılmaz, “Demin duyurduğum derdimizle ilgili tweet’e gelen yorum… Bazen insanlar niye kameralara suratınız asık, niye insanlara gülmüyorsunuz dediklerinde benim günde şu aşağıdaki (gerçekten aşağıdaki) modelle kaç kere karşılaştığımı hesaplanmasını da rica ediyorum” dedi.

SMA'lı çocuklar için çağrı yapan Cem Yılmaz, gelen tepkilere ateş püskürdü - Resim : 2

 

Kaynak: Haber Global TV

Cem Yılmaz SMA hastalığı