Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı'yı terk etti! Hamile sevgili iddiasına ateş püskürdü

Sinan Akçıl,  Burcu Kıratlı'yı terk etti! Hamile sevgili iddiasına ateş püskürdü

Oyuncu Burcu Kıratlı ve şarkıcı Sinan Akçıl, 9 ay süren evliliklerinin ardından tekrar barışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak ikilinin bir kez daha yollarını ayırdı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda baba olmak istediğini söyleyen şarkıcı Sinan Akçıl'ın dileği gerçek oluyor.

Ancak bebeğin annesi birlikte yaşadığı eski eşi Burcu Kıratlı değil. İddiaya göre; bebeğin annesi, Sinan Akçıl’ın bir süredir birlikte olduğu psikolog sevgilisiymiş!

Nez isimli, Bakülü bir ailenin kızı olan sevgilisine körkütük aşık olan şarkıcı, bir süre önce evi terk ederek yakın arkadaşı DJ Mert Aydın’ın evine yerleşmiş.

2019 yılında oyuncu Burcu Kıratlı ile nikâh masasına oturan Sinan Akçıl, 8 ay sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle mahkemeye başvurmuş ve boşanmıştı.

Ailelerinin araya girmesiyle barışan çift, yaklaşık 1 yıldır birlikte yaşıyor ve yeniden evlenme planları yapıyordu. 

"HAMİLE SEVGİLİ" İDDİALARINA YANIT

Konuyla ilgili açıklama yapan Akçıl, hakkında çıkan haberleri yalanladı. 38 yaşındaki müzisyen, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderide şu ifadelere yer verdi:

Bugün basında yer alan haber tamamen uydurma ve asılsızdır. Kendisiyle 15-20 günlük bir ayrılık sürecinde olmamıza rağmen Burcu, benim hala sevdiğim ve değer verdiğim 'tek' kadındır. Bu ayrılık sürecinde 'sadece duyumlara dayanarak yapılan' mide bulandırıcı haberlere itibar edilmemesini rica ederim. Hukuki hakkımızı kullanmak üzere gerekenleri yapacağımızı da bildirmek isterim. 


 
 
 
 

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı