Serdar Ortaç: Devlet vergi borcumu yapılandıracak

Serdar Ortaç: Devlet vergi borcumu yapılandıracak

Eski eşi Chloe Loughnan'a olan nafaka borcunu ödeyemediği için gündeme gelen popçu Serdar Ortaç, borçlarıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Pandemide ekonomik olarak zor zamanlar geçirdiğini dile getiren Serdar Ortaç, Ataşehir’de bir mekanda sahne aldı. Ünlü popçuyu izleyenler arasında sevgilisi Seçil Gür de vardı. 

“Sana değmez” şarkısıyla sahnesini açan Ortaç, sevgilisi Seçil Gür’ü “Benim Hanım burada” diyerek seyircilere takdim etti. Kuliste soruları yanıtlayan Serdar Ortaç, pandemi sonrası değişen eğlence yaşamını değerlendirdi.

Serdar Ortaç: Devlet vergi borcumu yapılandıracak - Resim : 1

Kısa bir ayrılığın ardından tekrar barıştığı Seçil Gür’ü öven 50 yaşındaki Serdar Ortaç, ikinci kez nikah masasına oturma konusuna da açık kapı bıraktı. Ünlü popçunun geçen yıl boşandığı İrlandalı Model Chloe Loughnan, kendisine nafaka ödemesinin yapılmamasından dert yanmıştı. Ünlü popçu vergi ve kredi borçlarını zamana yayarak ödeyeceğini açıkladı. Ortaç eski eşi için "çok haklı" dedi.

Ortaç açıklamasında "Toparladıkça gönderiyorum. Anlayış gösteriyor. Devlete borcum var onu yapılandırmaya alacaklar konuştum" dedi. (Tv100)

Serdar Ortaç Chloe Loughnan