Selena Gomez, yıllar sonra ilk kez ameliyat izini gösterdi

Selena Gomez, yıllar sonra ilk kez ameliyat izini gösterdi

Üç yıl önce böbrek nakli olarak ölümden dönen ünlü şarkıcı Selena Gomez, ameliyat izini ortaya koyan bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

2017 yılında böbrek nakli için bıçak altına yatan Selena Gomez, hayatını tümüyle değiştiren ameliyatla ilgili ilk kez paylaşım yaptı. 

Uzun yıllardır lupus hastalığıyla mücadele ettiği için böbrek nakline ihtiyaç duyan Gomez, yakın arkadaşı Francia Raisa’nın böbreğini vermesi sonrası hayata tutunmuştu. 

Selena Gomez, yıllar sonra ilk kez ameliyat izini gösterdi - Resim : 2

28 yaşındaki Gomez, mavi bir mayo giydiği pozunu "Böbrek nakli olduğumda yara izini göstermenin çok zor olduğunu düşündüm önce. Bunun, fotoğraflarda görünmesini istemedim, bu yüzden de kapatacak bir şeyler giydim; Şimdi ise her zamankinden daha fazla kendime güvenliyim, olduğum kişi olmaktan gururluyum" mesajı eşliğinde paylaştı.

OPERASYONU HAYRANLARINDAN GİZLEDİ

Operasyon geçireceğini hayranlarından gizleyen Gomez, her şey olup bittikten sonra hastane yatağında çekilen pozunu paylaşarak yaşadıklarını duyurmuştu. Gomez neden uzun süre gözlerden uzak olduğunu da "Böbrek nakli oldum" diyerek anlatmıştı.

Selena Gomez, yıllar sonra ilk kez ameliyat izini gösterdi - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Selena Gomez böbrek nakli