Sadakatsiz dizisinden hayranlarını üzecek gelişme

Sadakatsiz
Sadakatsiz dizisinden hayranlarını üzecek gelişme

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz'den seyircileri üzecek bir haber geldi. Sadakatsiz dizisi, bu hafta ekrana gelmeyecek. Sevilen yapımın yeni bölümünün neden yayınlanmayacağı merak edilirken dizinin yapım şirketinden açıklama geldi.

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularından Cansu Dere ve Berkay Ateş’in koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Yılbaşı tatilinin ardından geçen hafta yeni bölümü ekrana gelen Sadakatsiz dizisi bu hafta yayınına bir hafta ara vermek zorunda kaldı.

Sadakatsiz 47. Bölüm 2 Şubat Çarşamba akşamı ekranlara gelecek.

"SAĞLIK ARASI VERİYORUZ"

Kanal D ve Medyapım yaptıkları yazılı açıklamada şu satırlara yer verdi: "Değerli izleyicilerimiz; her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz'in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…”

Sadakatsiz dizisinden hayranlarını üzecek gelişme - Resim : 1

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asya ve Volkan, Ali’nin geçirdiği kaza nedeniyle birbirlerine kenetlenmelerine neden olurken, Volkan’ın Asya’nın evine gizli kamera yerleştirmesi olayların bir anda çığırından çıkmasına neden olur.

Volkan’ın Asya’nın hayatını kontrol etme çabası, Aras’ın da daha önce hiç görülmeyen bir yüzünü ortaya çıkarır. Öfke patlaması yaşayan Aras soluğu Volkan’ın kapısında alırken onun bu hali herkesi şaşkına çevirir.

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz Sadakatsiz neden yok sadakatsiz yeni bölüm ne zaman Kanal D kanal d dizileri