Meriç İzgi gözaltına alındı!

Daha önce kaçak yollardan aldığı iddia edilen 2 maymun Doğa Milli Parklar görevlileri tarafından elinden alınan sosyal medya fenomeni Meriç İzgi'nin "Koko" ismini verdiği maymunlardan üçüncüsü elinden alındı. Fenomen ise gözaltına alındı.

Sarıyer Uskumruköy'deki villasında üçüncü bir maymunu yasalara aykırı şekilde elinde tuttuğu Doğa ve Milli Parklar İstanbul istihbarat birimleri tarafından hızla tespit edilen Meriç İzgi'nin villasına baskın yapıldı. Baskın sonucu İzgi'nin yine Koko ismini verdiği maymun yetkililer tarafından alınarak koruma altına alındı. Meriç İzgi ise Kaçakçılık Şubesi tarafından gözaltına alındı. İzgi'nin yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

 

Meriç İzgi gözaltına alındı! - Resim : 1

"HAYVANLARA EL KONULDU"

Wild at Life derneği kurucusu Aslı Han Gedik açıklamasında "Doğa Koruma vr Milli Parklar 1. Bölge İstanbul'un istihbarat çalışması sonucu "Koko" numara 3'e biraz önce el konuldu.Çalışmalarımız bu ticaret durana kadar devam edecek. Kendilerini ve ekibi kutluyoruz. Koko 3 Sarıyer Uskumruköy'de bahçeli villası olan Meriç İzgi'nin evinden alınmış, Meriç İzgi Kaçakçılık Şube tarafından gözaltına alınmıştır. Yarın mahkemeye çıkacaktır. Hayvan ticareti artık burada son bulsun." ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak: Web Özel

Meriç İzgi hayvana işkence