Masumlar Apartmanı'na damga vuran final sahnesi! Sosyal medyada çok konuşuldu

Masumlar Apartmanı'na damga vuran final sahnesi! Sosyal medyada çok konuşuldu

Salı akşamları TRT 1'de ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinin 6. bölümü izleyicilerle buluştu. Dizinin yayınlanan son bölümüne şaşırtan final sahnesi damga vurdu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ romanından esinlenerek senaryolaştıran Masumlar Apartmanı dizisinin 20 Ekim akşamı yayınlanan son bölümünde, kardeşi Neriman'ı Ege ile birlikte gören Safiye çılgına döndü. Kardeşini, okul eşyaları, ilaçları ve kitaplarıyla birlikte zorla küvete sokan Safiye, hunharca Neriman'ı yıkamaya başladı. Korkunç manzarayı gören Gülben'in aklına ise benzer anları Safiye'ye yaşatan annesi geldi. Gülben ilk defa ablası Safiye'ye karşı koyarak kardeşini küvet işkencesinden kurtardı.

Dizinin final sahnesine Han, Gülben ve Safiye’nin evde gördükleri manzara damga vurdu. Alzheimer olan Hikmet'i bulan İnci onunla birlikte evlerine gitti. Hikmet, İnci'yi eşi sanmaya başladı.

Masumlar Apartmanı'na damga vuran final sahnesi! Sosyal medyada çok konuşuldu - Resim : 2

MASUMLAR APARTMANI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Masumlar Apartmanı ekrana gelen son bölümüyle sosyal medyanın zirvesinde yer aldı. Dizide Safiye ve Gülben'i canlandıran Ezgi Mola ile Merve Dizdar'ın oyunculuklarına övgüler yağdı. İşte Twitter'da dizi hakkındaki paylaşımlardan bazıları.

Masumlar Apartmanı'na damga vuran final sahnesi! Sosyal medyada çok konuşuldu - Resim : 3Masumlar Apartmanı'na damga vuran final sahnesi! Sosyal medyada çok konuşuldu - Resim : 4

Masumlar Apartmanı'na damga vuran final sahnesi! Sosyal medyada çok konuşuldu - Resim : 5

MASUMLAR APARTMANI 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1 'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı TRT Gülseren Budayıcıoğlu