Masumlar Apartmanı 55. Bölüm Tek Parça Full İzle!

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı 55. Bölüm Tek Parça Full İzle!

TRT 1'de Masumlar Apartmanı dizisinin 55. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 25 Ocak Salı günü tarihli Masumlar Apartmanı dizisinin 55. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. Masumlar Apartmanı 55 Bölüm İzle.

Masumlar Apartmanı dizisinin heyecanla beklenen 55. bölümü 25 Ocak Salı günü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

MASUMLAR APARTMANI 55 . BÖLÜMDE NE OLDU?

Han’ın ortaya çıkışı Safiye’yi rahatlatsa da kardeşinin başına gelenlerden yine kendi uğursuzluğunu sorumlu tutar. Naci ise artık pes etme noktasına gelmiştir ancak Han, Safiye ve Naci’nin mutlu sona kavuşmaları için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Bu sırada Ceylan, Han’ın gerçekleri anlatmadığından şüphelenir fakat Han’ın verdiği cevaplar onu ikna etmez. Ceylan’ın işin aslını öğrenmek için tek bir çaresi kalmıştır. Han ise Mazo’nun, kendisi ve ailesi için hala bir tehdit olup olmadığını araştırır.

Gülben, evliliği için önemli bir adım atmak ister ve akıl almak için Esra’ya başvurur. Safiye, Naci’nin gönlünü almak için çabalar ancak Naci’nin bir şartı vardır. Safiye’den kendisiyle günübirlik bir kar tatiline gitmesini ister. O uzun yolun sonunda, Safiye’yi büyük bir sürpriz beklemektedir.

MASUMLAR APARTMANI 54 . BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Safiye, hayalini kurmaya bile cesaret edemediği o mutluluğa kavuşmak üzeredir. Naci, Safiye’yi babasından istemeye gelir. Herkes isteme coşkusu ve heyecanı içindeyken Safiye, Han’ın yokluğuyla baş etmekte zorlanır. Han’a ulaşamadığı için Ceylan da meraklanır ancak gelen haberin ardından endişesi öfkeye dönüşür.

Ablasının sonunda evlenecek olması Gülben’i sevindirse de sonuçları bir o kadar korkutur. Sonunda Gülben ablasına bir itirafta bulunur. Bu itiraf, Safiye’yi gerçeklerle yüzleştirir ve Naci’nin pek de hoşuna gitmeyecek bir karar alır. Nikah günü gelir çatar. Ancak Han hala ortada yoktur…

 

MASUMLAR APARTMANI 55. BÖLÜM İZLE

Masumlar Apartmanı dizisinin 25 Ocak Salı günü yayınlanan 55. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

MASUMLAR APARTMANI 55. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Masumlar Apartmanı 35. Bölüm Tek Parça Full İzle trt dizileri dizi izle dizi haberleri trt 1 izle masumlar apartmanı yeni bölüm izle trtizle trt izle masumlar apartmanı son bölüm