'Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran Hikmet Karakurt sözünü tuttu, kardeşine tablet aldı

'Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran Hikmet Karakurt sözünü tuttu, kardeşine tablet aldı

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster'de 125 bin TL ödül kazanan Şanlıurfalı yarışmacı Hikmet Karakurt, kardeşi Halil'e söz verdiği gibi tablet aldı.

Geçtiğimiz haftalarda ATV'de ekrana gelen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında 125 bin TL kazanan Şanlıurfalı Hikmet Karakurt, tüm Türkiye'nin dikkatini çekmişti. Yedi kardeşiyle Şanlıurfa'da yaşayan Karakurt, 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışması öncesi kardeşine tablet sözü vermişti.

"BUNDAN SONRA DERS ÇALIŞACAĞIZ"

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Hikmet, önceki gün 13 yaşındaki kardeşi Halil'e tablet hediye ederek sözünü tuttu. Hikmet Karakurt, "Evimizde daha önce internet yoktu, bilgisayar yoktu. Çok şükür yarışma sayesinde bunlara kavuştuk. Kardeşime tablet de aldım. Bundan sonra kardeşlerimle birlikte hepimiz evde ders çalışacağız" dedi.

'Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran Hikmet Karakurt sözünü tuttu, kardeşine tablet aldı - Resim : 2

Halil ise "Bundan böyle derslerimi tabletle yapacağım için çok mutluyum. Hayalim iyi bir üniversitede okumak" ifadelerini kullandı.

'Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran Hikmet Karakurt sözünü tuttu, kardeşine tablet aldı - Resim : 3

"YARIŞMA HAYATIMIZI DEĞİŞTİRDİ"

Hikmet, yarışma sonrası Şanlıurfalı iş adamı Ömer Kapaklı'nın, kardeşi Halil'in üniversite dahil tüm eğitim masraflarını karşılamak istediğini söyledi. "Buna ailece çok sevindik. Çünkü kardeşlerimi okutmak istiyorum, onlara söz verdim, okuyup hayatlarını kurtarsınlar. Bizler tarım işçisiyiz. Daha önce bize kimse sahip çıkmadı. Yarışma sonrası herkes bize yardım etmeye başladı. Yarışma hayatımızı değiştirdi."

Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu