Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan'dan kötü haber geldi

koronavirüs Emanet
Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan'dan kötü haber geldi

Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet'te Yaman karakterini canlandıran Halil İbrahim Ceyhan'ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Son dönemin dikkat çeken oyuncularından Halil İbrahim Ceyhan'ın Covid-19 testi pozitif çıktı.

Snob magazinin özel haberine göre, Ceyhan'ın tedavisinin evinde sürdüğü öğrenildi. Ünlü oyuncunun hastalığı ayakta atlattığı ifade edildi.

Ceyhan, başrolünü Sıla Türkoğlu ile paylaştığı Emanet dizisinin yeni bölüm çekimlerine hastalığını atlattıktan sonra katılabilecek.

Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan'dan kötü haber geldi - Resim : 1

HALİL İBRAHİM CEYHAN KİMDİR?

2007 yılında yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında Gelecek Vaat Eden Erkek Model seçilen Halil İbrahim Ceyhan 2007 yılında profesyonel müzik hayatına adım atmış ve Suat Aydoğan ile çalışmaya başlamıştır. 2007 yılından ilk single çalışması olan Kaybettim’i çıkaran Halil İbrahim Ceyhan  Yotube de tam ismini değil Halil İbrahim ismini kullanmaktadır. Serdar Ortaç ve Oğuz Berkay Fidan’a da şarkısı sözü veren Halil İbrahim Ceyhan, söz yazarlığı, şarkıcılığın yanında mankenlik ve oyunculuk da yapmaktadır. 2019'da Kendini Bana Bırak isimli şarkısı ile YouTube'da milyonlarca dinlenen Halil İbrahim Ceyhan ilk oyunculuk deneyimini ise Hemen Döneriz isimli 2019 yapımı filmde yer alarak yaşamıştır. Oyunculuk eğitimlerini tamamlayan Halil İbrahim Ceyhan Kanal 7’de yer alan Emanet dizisinde başrolde yer almaktadır. 

Emanet dizisi Halil İbrahim Ceyhan koronavirüs Covid-19 kanal 7 dizileri