İş insanı Caner Karaloğlu villasında 150 kişilik parti düzenledi

koronavirüs
İş insanı Caner Karaloğlu villasında 150 kişilik parti düzenledi

Sosyetik iş insanı Caner Karaloğlu, koronavirüs salgını döneminde 150 kişiyle doğum günü partisi düzenledi. Karaloğlu'nun partisine Şevval Şahin ve Şeyma Subaşı gibi ünlü isimler de katıldı.

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre; iş insanı Caner Karaloğlu, önceki gece Yeniköy'de kendisine ait olduğu iddia edilen villada pandemi kurallarına rağmen 150 kişilik ekiple doğum günü partisi yaptı.

İş insanı Caner Karaloğlu villasında 150 kişilik parti düzenledi - Resim : 1

Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden partiye; Şeyma Subaşı, model Şevval Şahin, şarkıcı Ayşe Özyılmazel, Buse İskenderoğlu ve iş insanı Uğur Güven de katıldı. Yüksek sesten rahatsız olan komşular ise hemen polisi aradı.

İş insanı Caner Karaloğlu villasında 150 kişilik parti düzenledi - Resim : 3

Uğur Güven, balkonda otururken objektiflere yakalandı. Ekiplerin geldiğini öğrenen Şevval Şahin, Buse İskenderoğlu ve Ayşe Özyılmazel ise partiden ilk ayrılan isimler oldu.

Evde kalanlar ise müziğin sesini kısıp camları kapattı. Partide sabaha kadar eğlenen katılımcılar, maske ve mesafe kuralına aldırış etmedi.

İş insanı Caner Karaloğlu villasında 150 kişilik parti düzenledi - Resim : 4

Kendi evinde verdiği partide çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşan Şevval Şahin’in bu sefer bir paylaşım yapmaması dikkat çekti. 

İş insanı Caner Karaloğlu villasında 150 kişilik parti düzenledi - Resim : 5

Şeyma Subaşı, arkadaşı Zohaer Majhadi ile böyle poz verdi.

koronavirüs Caner Karaloğlu Şeyma Subaşı