Hilal Özdemir yaşadığı zor günleri anlattı: Çocuklarımla 5-6 gün boyunca makarna yedik

Hilal Özdemir yaşadığı zor günleri anlattı: Çocuklarımla 5-6 gün boyunca makarna yedik

Şarkıcı Hilal Özdemir, katıldığı bir sabah programında, eski eşi Hazım Körmükçü ile yaşadıklarını anlattı. Zor günler geçirdiğini dile getiren Özdemir, Haluk Levent, Murat Boz gibi ünlü isimlerin kendisine destek olduğunu açıkladı.

Hilal Özdemir, bugün Star TV ekranlarında yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. 2003 yılında evlendiği oyuncu Hazım Körmükçü ile 2016 yılında olaylı bir şekilde boşanan Hilal Özdemir, yaşadığı maddi ve manevi sıkıntıları anlattı.

Hilal Özdemir yaşadığı zor günleri anlattı: Çocuklarımla 5-6 gün boyunca makarna yedik - Resim : 1

İşte Hilal Özdemir'in açıklamalarından satır başları:

Pandemi süresince Kızılay'dan yardım aldığını dile getiren Özdemir, "Ramazan ayında 5-6 gün boyunca makarna yedik. Çocuklarım bir gün 'neden her gün makarna bulgur yiyoruz' diye sormadı. Ama benim çocuklarım bunu yaşarken karşı tarafın bolluk içinde yaşaması benim çocuklarımı rahatsız ediyor" dedi.

Birçok sanatçıdan destek gördüğünü dile getiren sanatçı, "Murat Boz, Haluk Levent gibi bir çok isim benim çocuğuma babasının yapmadığın yaptı. Allah onlardan razı olsun" ifadelerini kullandı.

Yaşananların ardından bir çok isim telefon açıp ararken eşinin ailesinden kimsenin kendisini aramadığını dile getirdi. Hilal Özdemir'in anlattıkları karşısında Demet Akalın'da gözyaşlarını tutamadı.


 
 
 

 

Kaynak: Haber Global TV

Hilal Özdemir Hazım Körmükçü