Hercai 68. Bölüm İzle

Hercai
Hercai 68. Bölüm İzle

Hercai dizisinin merakla beklenen 68. bölümü ATV ekranlarında yayınlandı. Heyecanın doruğa çıktığı 18 Nisan 2021 Pazar tarihli bölüm internete yüklendi. İşte Hercai dizisinin 68. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link. Hercai 68. bölüm izle.

Hercai dizisinde nefeslerin tutulduğu 68. bölümü 18 Nisan Pazar günü ATV kanalındaydı. Hercai'nin son bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

HERCAİ 68. BÖLÜMDE NE OLDU?

Reyyan ve Miran, yeni bir eşikten geçmiş, hayatlarını savaş ve intikamdan uzak geçirmeye karar vermişlerdir. Ancak onların dışında gelişen olayların gölgesi çok geçmeden üzerlerine düşer. Azize intikamdan vazgeçmemiştir. Öte yanda Füsun, tutuklu olmasına rağmen korkunç bir plan yapar. Cihan ve Handan, hiç beklemedikleri bir haberle sarsılırlar. Azize'nin bitmek bilmeyen intikam isteği, onu bir yol ayrılıma getirir. Miran ve Reyyan, bütün olumsuzluklara rağmen kendi içlerine dönüp, yeni bir heyecan yaşamaya başlar.

HERCAİ 67. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Umut'un, Füsun'un adamları tarafından kaçırılmasıyla hem Reyyan'ın hem de Miran'ın dünyası başına yıkılmıştır. Miran kararlıdır, bir söz verir sevdiği kadına; neye mal olursa olsun oğlunu bulacak ve eve getirecektir. Bu amaçla Füsun'un karşısına çıkar ve ne istediğini sorar. Füsun, Miran'ın anlaşma teklifi karşısında şaşkındır. Ondan yerine getirilmesi hayli güç bir şey yapmasını ister. Miran düşünmeden kabul eder. Ancak bu kez oğluna kavuşmasının önündeki engel babaannesidir. Azize, Umut'u kendi yöntemleriyle almayı kafasına koymuştur. Miran'a yardım eden sürpriz isim kim? Füsun'un akıbeti ne olacak?

HERCAİ 68. BÖLÜM FULL İZLE ATV

Hercai dizisinin 68. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

HERCAİ'NİN KONUSU

Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.  

Yapım: Mia Yapım Yapımcı: Banu Akdeniz  Yönetmen: Ali İlhan  Senaryo: Feraye Şahin, Zeynep Şirin Yalgın, Berşan Tan, Pelin Gülcan, Nergiz Herdem İnce  Oyuncular: Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök

atv izle Hercai dizisi dizi izle dizi haberleri ATV dizileri atv hercai son bölüm izle bedava dizi izle hercai yeni bölüm izle